buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
GUTS: Slik vil Stor­ha­mar-tre­ner Arne Sen­stad se Anja Edin og de and­re Stor­ha­mar-jen­te­ne i kvel­dens cup­kamp.Foto: Mat­tis Røh­ne
 
- Vil ha fart og taklinger
Når Storhamar møter Årstad i cupens tredje runde i Bergen i kveld, ønsker Arne Senstad å se en temposterkt gjeng som er villige til gå inn i taklinger.

Publisert: 08.sep.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: At Arne Senstad rår over en gjeng håndballspillere som har flest offensive gener, er ingen hemmelighet. Slik var det i fjor, og slik er det i år. Storhamars nyervervelse Ginas Lorentsen føyer seg fint inn i rekken i så måte.


Betina og Gina


Det var også forsvarsegenskapene landslagssjef Thorir Hergeirsson hadde som ankepunkt da han vurderte Gina Lorentsen og Betina Riegelhuth i gårsdagens HA. Og tidligere har han gitt uttrykk for Anja Edin har forbedringspotensial i forsvarsspillet sitt.
Storhamar-treneren er absolutt ikke uenig med Hergeirsson, og han jobber jevnt og trutt med å forbedre laget defensivt.


Terpet forsvar


- Vi har gått gjennom kampen mot Selbu, og det er ingen som helst tvil om at vi var puslete og tafatte i forsvar. Vi spilte nærmest et skyggeforsvar. Sto og så på. Gikk ikke til i taklingene, sier Senstad.
- Vi terpet forsvar på tirsdagens trening også, og jeg håper vi skal få inn igjen taklingsevnen. Forsvarsspill er ikke noe hokus pokus. Det går på vilje, sier han og ser fram til at Nina Arnfinnsdottir snart skal bli spilleklar.
Hun får ikke med seg helgens seriekamp mot Vipers heller, men så er hun inne.
- Nina er tøff og vil gå foran i forsvarsspillet vårt.


Høyt tempo


At Storhamar er sterke offensivt, er naturligvis et stort pre for et lag som vil spille fartsfylt og publikumsvennlig håndball. Og nettopp tempo står høyt oppe på Arne Senstads kampplan mot 1. divisjonslaget Årstad i kveldens kamp i Bergen. Storhamar møter et ungt og talentfullt lag, og Senstad er veldig opptatt av at Hamar-laget ikke skal ta for lett på oppgaven
- Skal få løpe
- Årstads ungjenter skal få løpe. Vi skal bruke dette oppgjøret som ei skikkelig fartsøkt inn mot seriekampen mot Vipers førstkommende søndag.
- Vi drar ikke til Bergen for å bade, men gjøre en skikkelig jobb, fastslår Storhamar-treneren.


Keepersituasjonen


Keepersituasjonen i Storhamar er fortsatt ikke avklart, og til Bergen reiser laget med Linn Westby Pedersen og Sara Haugli som målvakter.
- Dette er en fin test for våre unge målvakter mot et 1. divisjonslag, mener Senstad. Stine Lidén er fortsatt ikke spilleklar, men Senstad har et håp om at hun skal kunne være med til Kristiansand til helgen. - Stine har begynt å trene litt, men må ha to skikkelige treninger før hun er kampklar igjen. Tirsdag holdt hun i 20 minutter, sier Storhamar-treneren.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat