buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
VIL VISE AT HUN ER GOD NOK: Med Gøril Snorroggen skadet, øker sjansene for VM-spill for Storhamars Anja Edin. Men SIL-spilleren ønsker ikke plass i troppen på grunnlag av at andre blir skadet.
 
- Vil med fordi jeg er god nok
I går ble det klart at Gøril Snorroeggen trolig ikke rekker håndball-VM i Kina. Det forsterker mulighetene til en plass for Anja Edin. - Jeg vil komme med på at jeg er god nok, sier Edin.

Publisert: 13.okt.2009 09:51
Oppdatert: -
HAMAR: Anja Edin har imponert under sine to siste landslagssamlinger. Hun er på nytt tatt ut til de fire landskampene i dag, i morgen, 17., og 18. oktober.

Byåsens playmaker og Norges førstevalg som midtback nå, Gøril Snorroeggen har selv liten tro på at hun rekker mesterskapet om en halvannen måned.
- Det begynner å bli kort tid til VM, og jeg er ikke i nærheten nå. Det må skje ganske mye for at VM skal bli aktuelt for min del, sier Snorroeggen til Adresseavisen.

- Synd
- Det er veldig synd hvis Gøril ikke rekker VM. Det hadde vært kulere om hun hadde vært med, sier Edin til HA-sporten.

Selv om det trolig styrker den tidligere Gjerpen-spillerens sjanser for en plass i VM-troppen, ønsker hun å se Snorroeggen i Kina.
- Det første målet mitt er å komme med. For det andre så ønsker jeg en plass for at jeg er god nok, ikke for andre er skadet, forteller Edin.

- Ekstra gøy
Før VM har Thorir Hergeirssons mannskap flere oppkjøringskamper igjen. Den første går i dag mot VM-vert Kina på hjemmebane. At kampen spilles i Skien, betyr også litt ekstra for Edin.

- Jeg gleder meg skikkelig. Det blir spesielt å møte Kina for første gang, samtidig som det er på min gamle hjemmebane, sier Edin som var Gjerpen-spiller før hun kom til Hamar.
Hergeirsson har ikke offentliggjort laget til møte med Kina, men Storhamars representant håper på å få prøve seg.
- Jeg går for mest mulig spilletid.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat