24. okt
 
-Mange elementære feil

Publisert: 26.feb.2009 05:34
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamar-trener Arne Senstad gledet seg over to poeng, men fant mye å rette på i gårsdagens kamp.

- Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Sist ble jeg kjempeglad da vi avgjorde helt på tampen. Jeg opplevde nok ikke den samme entusiasmen i dag, begynner Senstad, og fortsetter:
- Defensivt var det rett og slett dårlig. Vi sliter med å finne trygghet i formasjonene.
- Det var langt unna alt i dag, men det er kanskje ikke så veldig synlig hele tiden i og med vi var bra offensivt i store perioder.
- Innimellom spiller vi glimrende angrep, men så slipper vi oss helt ned. Vi kunne ha punktert denne kampen ordentlig, men så gjør vi for mange elementære feil framover og gjør taktisk dårlige valg bakover. Vi varierte fra topphåndball til 12-årsnivå, sier Senstad.
Jentene hans var gode offensivt i 1. omgang og gikk til pause med 20-15-ledelse. En stund var Storhamar oppe i sjumålsledelse, men så rotet de det til for seg. Gjestene var à jour to ganger: på stillingen 3-3 og 34-34.
At de vant 2. omgangen 19-15 sier mer om brister i Storhamars spill enn om toppspill fra laget som ligger på kvalifiseringsplassen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke