24. okt
 
? Nå må spillerne blø for drakta!
Gjerpen - Storhamar 35-35 Storhamar Håndball er inne i ei blindgate. Jentene leverte sesongens dårligste kamp mot Gjerpen, og nå forlanger Arne Senstad at jentene må blø for drakta.

Publisert: 29.mar.2010 14:30
Oppdatert: -
Gjerpen - Storhamar 35-35 Storhamar Håndball er inne i ei blindgate. Jentene leverte sesongens dårligste kamp mot Gjerpen, og nå forlanger Arne Senstad at jentene må blø for drakta.
SKIEN: I teorien skulle Storhamar bare svinge innom Skienshallen og plukke med seg to poeng mot Gjerpen, som bare har vunnet to seriekamper denne sesongen. Men slik gikk det ikke. Storhamar ledet 22-16 etter en dårlig 1. omgang, og etter en enda svakere 2. omgang, sto det til slutt 35-35.Paradoksalt nok kan det ene poenget bli avgjørende for seriebronsen. Hvis Tertnes vinner sine tre gjenværende kamper, trenger Storhamar en seier på sine to siste kamper, men fortsetter de slik som mot Levanger onsdag og Gjerpen i går, kan bronsen fort blåse vekk.
Klar tale
– I de to siste kampene har det ikke vært sterk nok vilje til å blø for drakta. Vi får det i hvert fall ikke ut. Jeg har sagt at de som ikke er villige til å blø for drakta og gjøre sitt for fellesskapet, ikke trenger å møte opp igjen etter påske. Jeg vil respektetere om noen ikke skulle komme, men jeg tror alle vil gi det de kan. Nå må vi løfte i fellesskap, og det er vi enige om, sier Arne Senstad.
Etter kampen opplevde han at flere spillere tok på seg skyld for at det hadde gått som det hadde mot Gjerpen.
Stine Lidén var veldig lei seg og hadde dårlig samvittighet for keeperarbeidet sitt.
– Jeg skulle jo ha tatt halvparten av skuddene. Det var en kamp der jeg ble usikker på forsvaret og forsvaret ble usikker på meg, sier Stine.
Hun var sjuk i forrige uke, og man fryktet at det kunne være kyssesjuken. Hun tror ikke det er det, men svaret får hun i dag.
– Ikke ute etter syndere
– Mange tok på seg skyld og syntes de hadde underprestert, men jeg er ikke ute etter syndere, fastslår Senstad.
– Vi vinner og taper sammen. Vi fikk en lærepenge onsdag, men det var verre i dag. Vi har det ikke moro ute på banen og spiller ikke ordentlig håndball. Vi har et ønske om å begeistre oss selv og andre, men nå løper spillerne bare rundt og ser på skotuppene sine. I dag var det både kollektive og individuelle svakheter i laget, mener Storhamar-treneren.
– Hvorfor blir det slik?
– Egentlig er jeg veldig overrasket. Jeg var forberedt på at det kunne skje onsdag på grunn av sjukdom og hele pakka. Jentene var slitne både mentalt og fysisk. Jeg trodde de skulle være mye bedre i dag, men jeg sitter igjen med litt av den samme følelsen som onsdag. Det har vært to kamper som vi ikke ha fått mye hjelp av de bakerst, men det går heller ikke an å skylde på målvaktene når de foran ikke byr til.
Finne igjen vinnersporet
Senstad lar jentene få litt fri i påsken med eget ansvar for å holde seg i gang.
– Og husk på at vi har igjen et sluttspill, så vi skal ha det mye moro framover, sier Arne Senstad til HA-sporten.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke