buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
BANENS BESTE: Kamilla Sundmoen imponerte i alle spillets faser, og ble banens beste med sine 12 nettkjenninger.
 
12 Sundmoen-mål ga kjempeseier
Gjøvik - Storhamar 21-35 (8-15) Storhamar slo Gjøvik med 14 mål, da Kamilla Sundmoen storspilte i Gjøvik Fjellhall. SE VIDEO

Publisert: 03.sep.2011 16:54
Oppdatert: -

Etter rundt ti minutter av årets sesong, og oppgjøret mellom Storhamar og Gjøvik, satte Storhamar-storspiller Kamilla Sundmoen inn sin sjette scoring for dagen. Da sendte hun gjestene fra Hamar i 6-4-ledelse i Gjøvik Fjellhall. De gule og blås nummer to hadde dermed scoret samtlige av de seks første Storhamar-målene.

Etter Sundmoens 6-4-scoring rykket Storhamar fra, og da Sundmoen og Edin samarbeidet inn en lekkerbisken av en scoring minutter før pause, med sistnevnte som målscorer, så det allerede tungt ut for vertene. 6-12 sto det på måltavla.

Storhamar fortsatte kjøret, og da kampuret gikk for pause, ledet de gulkledde 15-8.

Etter hvilen fortsatte Hamar-kvinnene å øse på, og anført av en Kamilla Sundmoen, som overbeviste både bakover på banen, offensivt, og fra sjumetersmerket, fortsatte de å øke forspranget utover i andre periode.

I tillegg til Sundmoen var både Anja Edin og Lise Løke sterkt bidragsytende i det som eter hvert ble en ordentlig maktdemonstrasjon. Da det endelige kampuret gikk, og 60 effektive minutter håndball var spilt, viste måltavla 21-35. Dermed vant Storhamar andre omgang 20-6 - hvilket gir et godt bilde av kvalitetsforskjellen.

- Jeg har visst sagt at vi går for sølv, så jeg får stå for det, uttalte en veldig fornøyd trener Senstad etter kampen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat