24. okt
 
24 elitelag omsetter mindre enn Brann

Publisert: 28.mai.2008 06:00
Oppdatert: -
HAMAR: Leder Arild Østeby i serieforeningen sier at klubbene selvfølgelig ønsker seg mer penger fra Norges Håndballforbund.

- For ett år siden fikk vi en økning på en halv million kroner, og den nye avtalen rundt Postenligaen gir 1,5 millioner kroner i tillegg. Totalt har vi nå 3,5 millioner kroner til fordeling. Vi ønsker oss mer, det er ikke noen tvil om det, sier Østeby til HA-sporten.
En undersøkelse gjort blant klubbene, viser at den totale omsetningen for alle de 24 elitelagene i håndball, fortsatt mangler 10-12 millioner kroner på å komme opp i årsomsetningen i fotballklubben Brann.
De ferske 1,5 millioner kronene i den nye serieavtalen, er foreløpig ikke fordelt blant klubbene, fordi årsmøtet i serieforeningen skulle avgjøre hva pengene skal brukes til.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke