24. okt
TOPPSCORER: Maja Jakobsen ble Storhamars toppscorer med sju fulltreffere mot gamle lagvenninner i Gjøvik og Vardal i går.
 
24 minutter med toppspill
Gjøvik og Vardal - Storhamar 26-33 I 24 minutter spilte Storhamar strålende håndball mot Gjøvik og Vardal. Så slapp laget seg ned på et bunnivå som minnet om alt annet enn eliteseriekvalitet, og Storhamar tapte 2. omgangen 18-15.

Publisert: 30.des.2008 05:00
Oppdatert: -
GJØVIK: I 24 minutter fikk 1. divisjonslaget Gjøvik og Vardal seg en solid leksjon i rask og god angrepshåndball og effektivt forsvarsspill av Storhamar. I tillegg sto Lene Jøranli veldig godt i mål, og reddet det aller meste som kom før hun en stund overlot plassen til Stine Lidén.

18-4 ledet gjestene fra Hamar da de begynte å slippe seg ned, og derfra og inn til pause scoret 1. divisjonslaget fire ganger uten at Storhamar maktet å kvittere.

Tapte 2. omgangen
Om ikke det var nok, vant Gjøvik og Vardal 2. omgangen 18-15, og 16-årige Lise Glosimot Kjeldsberg puttet på seks mål og skaffet vertene ett straffekast mot Storhamar-jenter som gjorde altfor mange feil i både forsvar og angrep.

Storhamar har greid å komme opp på et solid toppnivå, og når de spiller på sitt aller beste, er det mange motstandere som skal slite med å henge med. Men bunnivået er for lavt. Altfor lavt. Det holdt ikke mot 1. divisjonslaget Gjøvik og Vardal i 2. omgang i går.
Også mot Toten søndag slapp jentene seg ned etter å ha startet veldig bra. I går hadde Storhamar-trener Arne Senstad fokusert på at dette prestasjonsfallet ikke skulle skje igjen
Men slik gikk det ikke.

- Skuffende
- Vi er ikke så gode at vi tåler å slippe oss ned, sier Arne Senstad.

- De beste lagene gjør ikke det. De spiller på sitt toppnivå i 60 minutter, men der er ikke vi ennå. Jeg synes det er skuffende at vi ikke holder Gjøvik og Vardal på anstand etter å ha spilt strålende de første 24 minuttene.
- Gjør det deg betenkt?
- Nei, men vi setter store krav til spillerne, og utfordringen er å holde toppnivået mye lenger. Akkurat nå spriker det for mye. Flere av spillerne er ikke skjerpet nok, og disse treningskampene har vært nyttige på mange måter. Jeg har valgt å la mange spillere få sjansen i treningskampene, men det har vært store forskjeller på laget i forhold til hvem som har vært på banen, sier Storhamar-treneren, som kommer til å stå mer med de spillerne han til en hver tid mener er best, utover våren.
Larvik er første motstander på nyåret - hjemme i Prestrudhallen onsdag 7. januar. Jentene har fått fri nyttårsaften og første nyttårsdag. De øvrige dagene skal det øves.
På gårsdagens Storhamar-lag var det to tidligere Gjøvik og Vardal-jenters spill som høstet applaus i Tranberghallen. Lene Jøranli sto bra i målet, og Storhamars toppscorer Maja Jakobsen leverte en solid kamp.

håndballfaktaGjøvik og Vardal - Storhamar 26-33 (8-18)
GJØVIK: Treningskamp i håndball for kvinner.
Tranberghallen
STORHAMARS LAG: Lene Jøranli og Stine Lidén (målvakter) - Kamilla Sundmoen 4, Anja Edin 3, Inger Senstad 3, Lise Løke 3, Daria Boltromiuk 2, Betina Riegelhuth 5 (1), Maja Jakobsen 7, Guro Jakobsen 1 (1), Marita Brennodden 3, Tove Elisabeth Rise, Marthe S. Johansen 2, Trine Haugstad.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke