7. des
IKKE GODKJENT: Tonje Enkerud var en av mange spillere Arne Senstad forventer mer av.
FOTO: Bendik H. Eriksen
 
- Vi skal være bedre enn det her
Storhamar slo et svakt Gjøvik-lag 29-20. Etter kampen var Storhamar-trener Arne Senstad kritisk til sine antatt beste spillere.

Publisert: 19.aug.2015 18.26
Oppdatert: 20.aug.2015 06.35

Storhamar leverte periodevis bra spill under Skjærgårdslekene forrige helg. I kveld var det derimot lite som stemte for Kamilla Sundmoen og resten av laget.

forventer mye mer

Arne Senstad likte ikke det han så av jentene sine i går.

- Vi spiller med en førstesekser og en andresekser, og jeg er langt fra fornøyd med det jeg så av de antatt beste, sier Senstad, og legger til:

- Nå har folk snakket om at vi er for gode for divisjonen og det ene med det andre. Men akkurat nå er det vanskelig å være enig i det. Jeg ønsker at vi skal være bedre enn det her.

aambakk positiv

Malene Aambakk var et av lyspunktene under kveldens kamp.

Forrige sesong ble Volda-jenta lånt ut til sin gamle klubb. I kveld var hun frisk.

- Jeg følte det gikk greit for min del i kveld. Jeg fikk satt noen scoringer på slutten av kampen, og det var veldig deilig, sier Aambakk.

Arne Senstad velger å gi godkjent til Aambakk og Thea Tangnes.

- Thea ga oss noen viktige scoringer på tampen av første omgang. Malene ble bedre og bedre utover kampen. Hun var også veldig god da vi tapte finalen i Skjærgårdslekene. Hun trenger å bygge opp selvtilliten, og det skal hun få tid og mulighet til her, sier Arne Senstad.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke