23. okt
KLAR FOR KVARTFINALE: Kamilla og Kamilla Sundmoen.
Foto: Kai Kristiansen
 
Storhamar fikk tøff motstand i kvartfinalen
Storhamar får tøff motstand i kvartfinalen i NM.

Publisert: 01.okt.2015 12:08
Oppdatert: 01.okt.2015 13:40

Trekningen for kvartfinalene i kvinnenes håndball-NM er klar. Der er det klart at Storhamar møter Glassverket etter at de i går slo Skrim 29-27 på hjemmebane i 4. runde.

Storhamar er nå eneste lag igjen fra 1. divisjon som fortsatt er med i NM. Alle de øvrige sju lagene hører hjemme i eliteserien.

Det er også klart at Storhamar må møte Glassverket borte. Glassverket slo ut Viking fra 4. runde med 29-28.

Blir tøft

Storhamar-trener Arne Senstad er klar over at de nå står foran en tøff utfordring.

- Det er et par lag som skiller seg ut i åt. Det er Larvik og Glassverket. Skulle gjerne hatt en annen motstand, men sånn er det. Vi fikk skikkelig juling av dem i Skjærgårdslekene, så det blir en tøff utfordring. Det er ikke sjanseløst. Vi har muligheten, men vi må opp mange hakk. Veien fram til cupfinale er lang, men det er fortsatt mulig, sier han.

Senstad føler han fortsatt har et stykke fram til å ta Storhamar opp til det nivået han ønsker, selv om resultatene har vært gode.

- Jeg hadde håpet vi skulle vært enda bedre enn vi er, men vi har jobbet godt. Problemet da jeg kom var at den fysiske formen var dårligere enn jeg trodde. I tillegg har vi spillere som er tilbake etter skader og fødsler. Det har gjort at vi ikke har fått tråkket til slik vi ønsket. Vi har jobbet mye med det fysiske, så står det igjen litt på formasjoner og enkeltutvikling, sier Storhamars trener Arne Senstad.

Kvartfinaleoppsettet ser slik ut:

Larvik-Vipers

Tertnes-Oppsal

Glassverket-Storhamar

Molde-Sola

Kampene spilles i utgangspunktet onsdag 28. oktober. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke