buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
retur?: Betina Riegelhuth (t.h.) avskriver ikke Storhamar som klubbkandidat neste sesong. Her sammen med Martine Hovden i går.
 
Åpner for Storhamar-retur
Betina Riegelhuth så Storhamar ta seriegull i 1. divisjon i går. Storskytteren avskriver ikke en mulig Storhamar-retur etter denne sesongen.

Publisert: 04.apr.2016 08:41
Oppdatert: 04.apr.2016 08:53

Den tidligere Storhamar-spilleren har en klausul i sin kontrakt med den danske klubben Team Esbjerg, som sier at hun kan bryte kontrakten etter denne sesongen. Overfor HA-sporten innrømmer Riegelhuth at hun holder alle muligheter åpne for neste sesong.

– Jeg har snakket med Storhamar, men har også fått tilbud fra flere steder. Jeg har fram til mai på å bestemme meg. Nå er jeg åpen, og bestemmer meg når jeg føler meg trygg på valget mitt, forteller Riegelhuth.

Har fulgt med

Bakspilleren har permisjon fra sin jobb i politiet på Hamar. Skal hun tilbake til den jobben må hun hjem igjen etter denne sesongen.

– Er Storhamar det mest aktuelle for deg i Norge?

– Det med jobben er en del av vurderingen jeg må ta. Jeg har spilt i Storhamar i sju år, så det er klart at jeg har en annen tilknytning til denne klubben, men jeg vil holde alle muligheter åpne nå, forteller Riegelhuth etter å ha sett sine tidligere lagkamerater ta seriegull i 1. divisjon.

– Jeg hadde en frihelg, så jeg syns det var hyggelig å komme hjem hit en tur. Jeg har fulgt med Storhamar denne sesongen, og har holdt kontakten med flere, sier 28-åringen som nå forbereder seg til det danske sluttspillet.

– hun er høyt på lista

Storhamar-trener Arne Senstad legger heller ikke skjul på at de prøver å få Riegelhuth tilbake til Storhamar.

– Vi er i kontakt med både Betina og flere. Vi er på utkikk etter skyttere. Det er ikke noe tvil om at Betina er høyt på den lista, både i forhold til skudd og samspill med linje. Hun har de kvalitetene jeg er ute etter, og er av dem vi jager. Så får vi se hvordan vi lander, sier Senstad.

Før gårsdagens kamp mot Fredrikstad håpet treneren laget kunne avslutte sesongen med stil på hjemmebane. Etter en solid andre omgang, sikret jentene gullet foran 902 tilskuere.

– Det er fantastisk for jentene å se den oppbackingen som er her. Det håper jeg gir jentene lyst til å gå på igjen, og kunne oppleve det samme når de gode lagene kommer neste sesong. Det er ikke mange andre steder i Norge, bortsett fra når Larvik spiller Champions League, det er sånne rammer på damesiden.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat