buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Anja Edin: - Finalehelga i Bergen ei gulrot
- Vi håper naturligvis å kvalifisere oss til finalehelga i Bergen 2. og 3. mai. Det ville være ei skikkelig gulrot i sesongavslutningen, sier Gjerpens Anja Edin (25), som snart blir Storhamar-jente.

Publisert: 09.apr.2008 08:46
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamar har nemlig trukket Gjerpen i kvartfinalene i sluttspillet. Den første kampen spilles i Skienshallen i dag. Returkampen går søndag førstkommende i Prestrudhallen.

De fire beste damelagene og de fire beste herrelagene møtes så til avgjørende sluttkamper i Haukelandshallen i Bergen 2. og 3. mai.
Anja Edin synes ikke det er vanskelig å motivere seg for sluttspillet:
- Nei, selv om vi har vært gjennom både serie og NM-kamper, føler jeg at sluttspillet er ei gulrot. Riktignok er det tre uker mellom kvartfinalene og sluttspillet i Bergen, men det får gå. Vi tåler det, sier jenta, som regner med å være på plass i Hamar cirka 1. juni.
- Jeg jobber på toppidrettsgymnaset og trener samtidig Gjerpens 18-årslag, så det er ikke bare å flytte. Det kommer an på jobben. Sannsynligvis må jeg pendle i begynnelsen, sier Anja, som er full av beundring for Storhamars 3. plass:
- Selv om det er sjelden et nyopprykket lag klarer noe sånt, er jeg ikke overrasket over at de klarte det. Bronsen forteller mye om mentaliteten i laget.
Storhamar tok 3. plassen i åerets serie. Gjerpen havnet på femteplass seks poeng bak de gul-blå.
14. november slo Storhamar Gjerpen hele 40-29 i Prestrudhallen. Returoppgjøret i Skienshallen 5. mars endte 32-25 i Gjerpens favør.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat