buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
TOPPSCORER: Anja Edin var en av tre norske toppscorere med fire fulltreffere i gårsdagens VM-test mot Brasil.
 
Anja med fire mål i VM-testen
(Norge - Brasil 26-25) Anja Edin, Linn-Kristin U. Riegelhuth og Camilla Herrem delte Norges toppscorertittel med fire mål hver da Norge slo Brasil i en treningskamp i går.

Publisert: 04.des.2009 05:06
Oppdatert: -

SUZHOU: - Vi har et stykke opp til der vi ønsker å være, sa trener Thorir Hergeirsson etter en knapp 26-25-seier over Brasil i den siste testen to dager før håndball-VM starter.

Treningskampen mot Brasil ble spesiell på det viset at kampen ble spilt over 3 x 20 minutter.
- Det ble ikke en helt vanlig kamp. I tillegg hadde vi en avtale om at det skulle spilles offensivt forsvar i deler av kampen. Vi taper én omgang med ett mål, vinner én omgang med to mål og spiller uavgjort i den siste. Det er tendenser til godt spill, men det er et stykke opp til der vi ønsker å være, sa islendingen som leder Norge som trener i sitt første VM.

Kampmodus
Islendingen karakteriserte oppgjøret som en nyttig gjennomkjøring. Han sier at Norge trengte denne kampen for å komme i kampmodus.

- Vi så mye positivt, det var mye positivt i alle ledd og vi vet at vi kan klatre videre. Det har vi tro på, selv om vi manglet stabiliteten og toppnivået i dag, mente Hergeirsson.

Rette på
Islendingen så forbedringspotensial i nær sagt alle ledd i en kamp der Linn-Kristin U. Riegelhuth, Anja Edin og Camilla Herrem delte Norges toppscorertittel med fire mål hver.

- For det første ønsker vi å slippe inn færre mål, og vi må få opp en høyere intensitet i forsvar. Vi fikk til noen fine kontringer, men vi ønsker at hele laget skal bidra mer på den fronten. I det hele tatt var det litt ujevnt i angrep. Det er litt å gå på både skudd- og disiplinmessig, sa en mellomfornøyd Hergeirsson.
Norge spilte to kamper mot Brasil i Bergen i midten av oktober. I den første ble det tap 32-23. I den andre vant Norge 33-25.
Lørdag spiller Norge mot Japan i sin åpningskamp i mesterskapet. Tunisia og Chile venter i de to neste. (©NTB)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat