buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
TILBAKE: Daria Boltromiuk og Anja Edin sto over på grunn av sjukdom mot Nordstrand, men er tilbake i kveldens kamp mot Levanger.
 
Anja og Daria tilbake i kveld
Anja Edin og Daria Boltromiuk er tilbake for Storhamar i kveldens hjemmekamp mot Levanger. Spørsmålet er om Maja Jakobsen spiller.

Publisert: 25.feb.2009 05:27
Oppdatert: -
HAMAR: Anja Edin har slitt med bronkitt, og Daria Boltromiuk måtte sto over Nordstrand-kampen på grunn av lungebetennelse.

Denne uka har begge vært tilbake på trening, og Storhamar-trener Arne Senstad skal ha begge kampklare til kveldens kamp mot Levanger i Prestrudhallen.

Brist i ribbein
Storhamar-treneren er litt usikker på hvordan det blir med Maja Jakobsen.

Maja fikk en smell i ribbeina midtvegs i 1. omgang mot Nordstrand, men sto distansen ut, selv om det var tydelig at hun spilte med smerter.
- Det er konstatert brist i et ribbein, og torsdag måtte Maja reise hjem fra landslagssamling på grunn av smerter.
- Det er smertene som avgjør om hun spiller kveldens kamp eller ei, sier Senstad.

Hyggelig sist
Storhamar-jentene opplevde en hyggelig håndballkveld mot Nordstrand i forrige serierunde.

- Det er lett å huske det ferskeste, men seieren over Nordstrand er en av de aller artigste jeg har opplevd, mener Arne Senstad.
- Vi hadde hatt en del motgang, og så kom denne seieren da jentene sto opp og kjempet helt inn. Det er dette vi må spille på i kampene framover også. Vi må hele tiden hente fram ekstra innsats for å vinne kamper. Det er viktig å få slike positive opplevelser som mot Nordstrand - og bygge videre på det.

Levanger på gang
Levanger startet sesongen med den italienske treneren Marco Trespidi og slet med å komme inn i den nye spillestilen.

Nå har Geir Tore Leira overtatt etter italieneren, og Levanger har med stort hell funnet tilbake til fjorårets spillestil. Trønderne er klare for kvartfinalen i europacupen, og forrige onsdag spilt de uavgjort mot Gjerpen.
To lag, etter alt å dømme Bækkelaget og Toten, rykker ned, og det tredje laget bakfra må ut i kvalifisering for å beholde eliteserieplassen. Det er den plassen Levanger innehar, og trønderne er tre poeng etter Njård, som har en kamp mindre spilt.

Kampkollisjon
Hamar er stedet for toppidrett i kveld, og på Hamar Vest er det stor konkurranse om tilskuernes gunst. Det er ikke bare Storhamars håndballjenter som skal i aksjon. Storhamars hockeygutter møter Stavanger i den første kampen i NMs kvartfinale noen hundre meter unna.

- Det er naturligvis dumt at det kolliderer, men Levanger kommer til Hamar uansett, sier Storhamar-trener Arne Senstad, som synes jentene fortjener skikkelig publikumsoppslutning etter den sterke kampen mot Nordstrand forrige onsdag.
I Hamar OL-Amfi like ved håper hockeyspillerne å friste tilskuerne til ishallen.
- Det er viktig for oss at publikum kommer allerede nå, og ikke venter på noe. Hamar-publikumet er bra, hvis de trår til. Det håper vi de gjør fra dag en, for vi trenger støtte, sier Torbjørn Orskaug.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat