buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Arne tente Anja med telefonprat

Publisert: 20.sep.2010 04:12
Oppdatert: -
En telefonoppringing fra Arne Senstad søndag morgen gjorde sitt til at Anja Edin var topp motivert foran møtet med Nordstrand.
HAMAR: - Jeg ringte Anja og snakket med henne tidlig søndag, og jeg ba henne dra til skikkelig i denne kampen. Maken til svar har jeg aldri fått. Anja viste oppofrelse, vilje og tæl så det var en fryd. Nå kan hun reise med landslaget til Danmark og glise bredt, sier Senstad.
- Jeg var spilleklar fra klokka 12, jeg, ler Anja.
- Arne vet hvilke knapper han skal trykke på, og det er så bra å ha en trener som bakker deg opp og viser at han har tro på deg.
- Hva snakket dere om?
- Vi ble enige om å dra i gang igjen. Komme oss opp igjen etter å ha vært litt nede en periode. Av og til er det greit å bare prate med hverandre. Det er godt å ha slike trenere, mener Edin.
Arne Senstad var også veldig godt fornøyd med Lise Løkes spill mot Nordstrand. Ikke bare offensivt.
- Anja og Lise var veldig direkte i sitt spill, og Lise var outstanding i forsvar, mener trener Senstad.
Det ble nemlig en dramatisk avslutning på kampen. Først skjøt Betina Riegelhuth i stanga på stillingen 28-27. Så misbrukte Nordstrand et straffekast.
Deretter bommet Linn-Marie Birkeland på sitt skudd 15 sekunder før slutt. Nordstrand gikk kontra og Jenny Osnes Græsholt var på veg gjennom da hun ble stanset av to Storhamar-spillere.
Alle i Nordstrand ropte på straffekast, og det var ingen i Storhamar som ville ha protestert heller. Men før sluttsignalet gikk, hadde ikke dommerne blåst, og kampen endte med ettmålsseier og jubelscener for Storhamar.
Dermed er Storhamar på null poeng etter å ha startet sesongen med minus fire, men det var perioder i går da det så stygt ut: i slutten av første omgang og i starten av andre. Da lå Storhamar under med fem mål før de starter innhentingen.
- Synd vi får den starten etter pause. Da blir spillerne usikre igjen, men heldigvis var marginene på vår side, fastslår Arne Senstad.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat