buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Bedre transport - NSB neste?
Storhamar håndball har inngått et samarbeid med Hedmark Trafikk som vil komme både håndballspillere og byens befolkning til gode 23. til 25. mai.

Publisert: 22.mai.2014 04:00
Oppdatert: 22.mai.2014 03:59

Sammen har de satt i gang et pilotprosjekt som skal sørge for kvartersavganger på bybuss 1, 2 og 5.

- Busstilbudet blir på de nevnte rutene sterkt utvidet i tidsrommet fredag klokka 17 til søndag klokka 14.00, med avganger hvert kvarter, sier Erik Stensrud.

Reise kollektivt

Stensrud drømmer om å få NSB med på lasset til neste år, for slik å få tilreisende til å reise kollektivt i stedet for meg bil.

- Det synes jeg er spennende, sier han.

Lørdag vil Orkesteret Cir.Cuz, kjent blant annet fra Grand Prix, underholde både håndballspillere og byens unge i Vikingskipet. Alle har gratis adgang.

Og endelig: Storhamar håndball har investert i digitale skjermer, noe som gjør det mulig å kjøre fortløpende oppdatering av resultatene fra kampene som spilles i Vikingskipet.

Truls Pedersen

Truls Pedersen er engasjert som konferansier og skal knytte hele arrangementet sammen. Det vil også bli produsert Storhamar-TV hvor spillerne får anledning til å levere sine egne bilder og filmsnutter fra turneringen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat