buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
GODE: Kamilla Sundmoen, Anja Edin og Lise Løke har vært nøkkelspillere for Storhamar i Skjærgårdslekene. Sara Haugli drar fra Hamar for å ta førstegangstjeneste i sjøforsvaret.Foto: Mattis Røhne
 
Beintøffe håndballjenter
Storhamar-Stabæk 29-21 Kamilla Sundmoen og Anja Edin sliter begge med knærne, men er beintøffe som få. I går var de svært sentrale da Storhamar vant Skjærgårdslekene i håndball.

Publisert: 15.aug.2011 04:12
Oppdatert: -
TØNSBERG: Fredag spilte de sammen mot Glassverket. Lørdag sto Anja over begge kampene, mens Kamilla kjørte på mot Fredrikstad.
I semifinalen mot Flint satt Anja på tribunen og så at Kamilla var banens beste og en nøkkelspiller da Storhamar sikret seg finalespill med ett mål.
I finalen hadde de byttet roller. Kamilla på tribunen. Anja banens beste ute på parketten.

Når de spiller sammen ...

- Bare tenk når begge to spiller sammen igjen, sa en blid Arne Senstad etter at finaleseieren var i havn.
- Kamilla var glimrende i semi'n, og det var vel tydelig at vi så en spillesugne Anja i finalen. Hun skapte vanvittig mye både for seg selv og de andre spillerne, fastslår treneren.
- Men så er det også SÅ gøy å spille på dette laget. Vi har en SÅ morsom spillestil, mener Edin.

Tar det forsiktig

- Kneet?
- Jeg kjente litt til det, men nå er det bedre enn på ett år. Jeg skal fortsette å ta det forsiktig og trene håndball bare annenhver dag. Det er tydelig at vi har gjort noe riktig i perioden jeg har vært sjukemeldt, sier Anja, som faktisk skal opereres i dag.
- Det er nesten flaut å si det, men jeg ser så dårlig. Har brukt linser i flere år, men nå skal det opereres.

Kamilla har fått svar

Kamilla Sundmoen har ikke så vondt i kneet når hun spiller, men får store smerter etterpå.
- Nå har vi funnet ut hva det er, sier Kamilla.
- Jeg har operert kneet to ganger, og har nok ikke vært flink nok i opptreningen. Jeg får ikke rettet det ene kneet helt ut. Dermed har jeg fått feil belastning på senene. Vi driver med massasje, nåler, strekking og atter strekking, så nå håper jeg det blir bra, sier Sundmoen.

Gode Storhamar

Storhamar var svært gode på sitt beste i Skjærgårdslekene, men svingte også mye i prestasjonene. Arne Senstad har fortsatt en del å jobbe med forsvarsmessig, og motstandernes strekspillere har hatt en tendens til å få gode arbeidsvilkår mot Hamar-laget.
Hvor viktig målvaktene er i håndball har vi også fått sett i denne turneringen. Som spillerne for øvrig har også Stine Lidén svingt i prestasjonene. I gårsdagens finale spilte hun seg stort opp etter pause med en rekke flotte redninger-som igjen betydde at Storhamar kunne kontre. Og score mål.

God sekser

Arne Senstad har valgt å spille med en ganske toppet sekser i kampene mot de aller beste. Kombinasjonen Karoline Fredriksen/Maja Jakobsen har vært spennende på høyresiden, Lise Løke jobber som en helt på streken og på venstrevingen har Gina Lorentsen blomstret. Og skuddene til Betina Riegelhuth er bare enorme når hun sikter inn kanonen skikkelig.
Se Storhamars kampfakta side 26
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat