buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Jobbsøker: Arne Senstad har gitt beskjed om at han ikke fortsetter som trener for Oppsal. Nå er han i samtaler med Storhamar.Foto: Kai Kristiansen
 
Bekrefter samtaler med Storhamar
Arne Senstad (45) kan være på vei tilbake til Storhamar, og bekrefter at han har hatt samtaler med klubben.

Publisert: 23.apr.2015 06:15
Oppdatert: 23.apr.2015 06:19

– Jeg har snakket med Hamar-klubben, og for meg vil det alltid være interessant å trene Storhamar, sier Arne Senstad til HA-sporten på telefon.

Den normalt snakkesalige håndballtreneren har ikke veldig lyst til å si for mye om sin egen håndballframtid, ikke minst siden Oppsal er midt inne i kvartfinalekampene mot Byåsen.

Ga beskjed mandag

Tidligere denne uka samlet Senstad Oppsal-jentene og ga beskjed om at han kommer til å avslutte sitt arbeidsforhold med Oslo-klubben, ett år før kontrakten hans går ut.

– Det kom en del reaksjoner fra jentene, men det er jo godt å kjenne at jeg faktisk er ønsket av spillerne, sier Senstad.

Etter seks framgangsrike sesonger som Storhamar-trener, valgte Hamar-laget å ansette islandske Alfred Örn Finnsson før 2013/14-sesongen.

Tidlig i januar 2015 valgte Finnsson å fratre som trener, og Tormod Steen ledet laget de siste månedene.

Helt siden den brå avslutningen med Finnsson har klubben jobbet med å finne en erstatter.

Nå kan Arne Senstads nei til Oppsal vise seg å bli løsningen for laget fra Hamar vest.

Er i dialog

– Vi følger jo med på det som skjer i Håndball-Norge, og vi har vært i kontakt med Arne etter at det ble kjent at han ikke lengre skal trene Oppsal, sier Erik Stensrud.

Hamar-klubben var lenge ute etter Glassverkets Geir Oustorp, men politimannen fra Drammen takket nei til å bli ny trener for Storhamar.

– Vi kjenner Arne godt og vet hva han står for. Derfor ville det jo være merkelig om vi ikke snakker med ham når han står uten jobb og vi er uten hovedtrener, sier Stensrud.

Lise Løke også tilbake

– Jeg ønsker å fortsette som trener, og når familien og jeg ønsker å flytte tilbake til Kapp, vet jeg jo at det finnes en fin klubb på andre siden av Mjøsa, ler Senstad.

– Verken Storhamar eller jeg har kommet veldig langt i denne prosessen, og vi får ta ting i riktig rekkefølge. For meg er det viktigste å fullføre sesongen med stil som Oppsal-trener, sier Arne Senstad.

Dersom Senstad gjør comeback som Storhamar-trener, er det ikke overraskende om samboer Lise Løke også vender tilbake til Hamar-laget.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat