buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Tilbake: Betina Riegelhuth viste fram hele skuddregisteret sitt etter pause og scoret sju mål på en omgang.Foto: Kai Kristiansen
 
Betina friskmeldte seg sjøl etter pause
Før pause spilte Betina Riegelhuth (26) noen få minutter og bidro lite. Etter pause skjøt hun Vipers i senk.

Publisert: 30.sep.2013 04:13
Oppdatert: -

Fjorårets toppscorer åpnet sesongen med sju scoringer og ett nesebrudd mot Fredrikstad.
Riegelhuth var naturlig nok ikke på banen mot Glassverket noen dager senere, men mot Vipers var hun endelig tilbake. Men hun trengte en omgang på å komme i gang.

Sju scoringer

- Alfred (Örn Finnsson) og jeg var enige om at jeg i første rekke skulle spille i overtall og kun i angrep. Vi fulgte i alle fall planen før pause, ler Betina som hamret inn sju scoringer etter pause.
For treneren benyttet storskytteren langt mer de siste 30 minuttene, og med scoringene kom både selvtilliten og smilet tilbake hos 26-åringen.
- Jeg er ikke på det nivået jeg skal være ennå, men det var moro å være tilbake på banen, sier Riegelhuth som ikke var spesielt engstelig for å få seg en smell i hodet.
- Jeg tenkte ikke så mye på det under kampen, nei, forteller kampens toppscorer.

Sjokkåpning

Storhamar har vært knallgode i alle trenings- og seriekamper laget har spilt denne sesongen. Slik var det også mot Vipers.
20 minutter ut i første omgang ledet Storhamar hele 10-3, og hjemmelaget hadde allerede tatt timeout. To ganger til og med.
- I dag gjennomfører vi en solid kamp. Fortsatt har vi noen svake perioder, men de var færre og kortere i dag, sier Alfred Örn Finnsson til HA-sporten etter kampen.
Treneren mener laget ennå ikke er godt nok samspilte, men med Betina Riegelhuth tilbake på banen kan han endelig se Maja Jakobsen, Kamilla Sundmoen og Riegelhuth sammen både på trening og i kamp.

Skikkelig test onsdag

- Vi har fått en perfekt start på sesongen, men onsdag får vi testet oss skikkelig når Tertnes kommer på besøk i Prestrudhallen. Der elsker vi jo å spille, smiler Betina Riegelhuth.
Storhamar valgte å gå tilbake til offensivt 4-2-forsvar mot Vipers, og Linn-Marie Birkeland og Kamilla Sundmoen, som begge lå framskutt i forsvar, gjorde begge en strålende jobb. Vipers fant aldri ut av det, og endelig vant Storhamar i Kristiansand.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat