24. okt
TOPP­SCO­RER: Be­ti­na Rie­gel­huth pas­sert 100 mål for se­son­gen da hun sco­ret 11 mot Fred­rik­stad.Foto: Mat­tis Røh­ne
 
Betina har scoret i 62 av 63 seriekamper
Storhamar - Fredrikstad 32-22: 11. mars 2009 gikk Betina Riegelhuth av banen mot Byåsen uten å ha scoret mål. Det er den eneste gangen i løpet av hennes 63 seriekamper for Storhamar.

Publisert: 14.mar.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Siden kampen i Trondheim, har Betina spilt 45 seriekamper og hun har kommet i målprotokollen hver eneste gang. I går ble hun igjen toppscorer for Storhamar, og da hun satte inn 2. omgangs første mål på straffekast, var det sesongens mål nummer 100 i eliteserien for 23-åringen.
Etterpå smelte hun inn tre til.

Teller ikke målene

- Hva skjedde mot Byåsen i 2009 siden du ikke scoret, Betina?
- Har ingen anelse. Jeg visste ikke at jeg hadde scoret i alle de andre seriekampene heller.
- Men du visste at du passerte 100 mål i dagens kamp?
- Nei, jeg gjorde ikke det heller. Jeg føler at det er feil å ha fokus på hvor mange jeg scorer selv. Det viktigste er laget, og det er jo greit å bidra for laget på den måten, sier Riegelhuth beskjedent.
I går startet hun en smule rufsete, og hadde både tekniske feil og skuddfeil innledningsvis, men så fort hun fikk sjansen fra sjumeteren, smalt ballen i mål.

- Flinkere til å nullstille meg

- Jeg kom litt bakpå i starten, men er blitt flinkere til å nullstille meg, slik at jeg ikke drar med meg feilene videre, sier Betina.
- Og det var deilig å sette straffene. Når jeg tar alle, blir målvakten deres kjent med meg - som jeg blir kjent med henne. Jeg var flink til å variere i denne kampen, sier Betina, som får besøk av storesøster Linn-Kristin og Larvik førstkommende onsdag.
- En umulig oppgave? spør HA-sporten.
- Ingen ting er umulig. Vi er flinke til å heve oss mot dem, men det er Larvik som er klar favoritt, fastslår Betina.

Anja Edin viktig

Mot Levanger forrige helt tok Anja Edin på seg skylden for at Storhamar tapte. Etter gårsdagens kamp, kan hun føle seg som en viktig brikke da Storhamar vant.
Hjemmelaget fikk det ikke helt til å gli i åpningsminuttene, og Fredrikstad ledet 5-3 da Anja entret parketten. Storhamar utlignet til 5-5, gikk opp til 6-5, og siden så Storhamar seg aldri bakover.
Anja Edin scoret og spilte fri en god Lise Løke, var bevegelig og skapte plass til lagvenninnene. Anja var en sterk bidragsyter for Storhamar som gikk til pause med 19-7-ledelse.
Arne Senstad valgte å gi spilletid til de som har sittet mest på benken, i 2. omgang.

- Propagandahåndball

- Det er viktig at også de får spille, og både Daria Boltromiuk og Marita Brennodden, som har vært borte lenge, viser at de fortsatt kan spille håndball. Det var en fin kamp å få prøvd ut spillerne, sier Senstad, som synes Storhamar tidvis spilte propagandahåndball i angrep.
Daria Boltromiuk var tilbake for første gang etter akillesskaden, og scoret faktisk på sitt aller første skudd i comebacket.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke