24. okt
 
Betina på A-landslaget

Publisert: 26.jun.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Håndballjentene starter oppkjøringen til EM i desember med landskamp mot Sverige i Arena Larvik 31. juli. Trenerteamet har også denne gang tatt med to debutanter blant de 20 som er tatt ut til samlingen og kampen. De to er Betina Riegelhuth fra Storhamar og June Andenæs fra Levanger. Betina er for øvrig med på Norges beach-VM lag som i går vant to kamper i Antalya, og er nå i mellomrunden.
Storhamar-jentene Kamilla Sundmoen og nyervervelsen Gina Lorentsen er blant spillerne som kan bli innkalt på kort varsel sammen med Ida Bjørndalen (Vejen), Inga Berit Svestad (Byåsen), Anne Kjersti Suvdal (Nordstrand) og Sakura Hauge (Tertnes).
Anja Edin er ikke med i troppen denne gang. Sammen med Kristine Lunde-Borgersen, Tonje Larsen, Katja Nybø og Emily Stang Sando er hun på listen over de spillerne som prioriterer rehabilitering/opptrening i stedet for denne treningskampen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke