buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
FORBANNET GOD: Betina Riegelhuth fikk seg en trøkk (se lille bildet), ble forbannet og knallet inn 13 fulltreffere mot Levanger.
 
Ble forbannet og scoret 13
Levanger - Storhamar 25-34 Betina Riegelhuth (22) startet svært så anonymt mot Levanger. Så fikk hun seg en smell i magen og måtte ned for telling. Etter det tente politistudenten til og scoret 13 mål.

Publisert: 05.nov.2009 05:13
Oppdatert: -

LEVANGER: - Kan hende jeg har scoret 13 mål for Bækkelaget, men det husker jeg ikke. Jeg har nok ikke gjort det i serien for Storhamar noen gang, sier Betina Riegelhuth til HA-sporten.


Bare angrep

Arne Senstad valgte å bruke Betina kun i angrep mot Levanger, men i åpningsminuttene så hun ut til å mangle den skikkelige gnisten.

I stedet var det 11-målsscorer Maja Jakobsen som tok seg av de viktige målene for gjestene, og Maja scoret faktisk fem av Hamar-lagets første åtte mål.

Så fikk Betina Riegelhuth seg en skikkelig smell i magen i en duell med det tøftspillende Levanger-forsvaret. Betina lå nede, og satt på benken for å restituere seg da Arne Senstad sendte 22-åringen ut for å ta straffekast.
Hun gjorde ingen feil og ordnet 9-7 umiddelbart.


Plutselig tøff


Betina framsto plutselig som en mye tøffere håndballspiller, og før pause hadde hun puttet på fire ganger til.

Men hun ga seg ikke med det. Før kampen var omme hadde toppscoreren sendt ballen forbi Levanger-målvakten 13 ganger - to av dem på straffekast.

Også i seriepremièren mot Larvik åpnet Betina forsiktig. Men så fikk hun seg en smell og var skikkelig på hogget.

- Det virker nesten som om du trenger litt juling før du smeller til?

- Ja, det går litt bedre da. Jeg mistet pusten da jeg fikk en smell i magen, og jeg ble litt forbannet. Etter at jeg hadde scoret på straffen, var jeg på, smiler 22-åringen.


Har fortsatt litt igjen

- Betina har for det meste spilt angrep i sine tidligere klubber, men hun har fått alle pollettene av meg, og jeg har satset på henne i forsvar, sier trener Arne Senstad.

- Hun har ennå litt igjen for å bli den forsvarsspilleren jeg ønsker, og i år har Daria vært best i rollen i midten bak. I stedet har

Betina fått fokusere på det hun er best til: det offensive spillet. I dag var Betina og Maja Jakobsen veldig gode og tok de riktige grepene, sier Senstad.

Betina selv håper å få spille i forsvar også:

- Jeg synes ikke det er så gøy når jeg bare spiller angrep. Jeg vil gjerne spille begge veier, men det kommer. Jeg har variert i kvalitet defensivt, men jeg vet at jeg kan, sier Betina.
- Men for all del, det var deilig å score 13 mål, og da de la om til 6-0 i forsvar, så passet det meg veldig godt. Og så fikk jeg mange bra oppspill også, sier Riegelhuth.


Stolt trener

Arne Senstad var stolt av jentene sine etter kampen i går.

- Vi var forberedt på at det ville bli fysisk tøft, og jeg synes jentene mestret det veldig bra, sier Senstad.
Vi skal heller ikke glemme at Storhamar manglet både Anja Edin og Izabela Duda i gårsdagens kamp. Anja er ikke klar etter at hun pådro seg hjernerystelse sist lørdag, mens Iza er hjemme i Polen og får ordnet opp i en tannskade.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat