buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
STOPP: Anja Edin og Storhamar slet mot Stabæk, og her er det Kristin Nørstebø som stanser et Storhamar-angrep.Foto: Mattis Røhne
 
Ble utspilt av Stabæk
Storhamar-Stabæk 19-27: Cupeventyret er over for Storhamar. Anja Edin og Co. ble utspilt av Stabæk, og etter kampen brukte trener Arne Senstad mye tid i garderoben på å legge en angrepsplan fram mot Flint-kampen.

Publisert: 27.okt.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Om Storhamar-jentene syntes det var bittert å tape med ett mål mot Stabæk forrige søndag, var det direkte surt å bli utklasset i går kveld. Det unge Stabæk-laget var bedre enn Storhamar i det meste, og selv om Arne Senstad prøvde å drive laget hele veien, kom Storhamar aldri i nærheten av sitt beste nivå. Verken i angrep eller forsvar.

Slet i angrep

Nå er det gjerne slik at Storhamar kan tillate seg noen forsvarsfeil all den tid laget scorer flere mål enn de fleste eliteserielagene. Når også angrepsspillet halter, blir det problemer. Slik var det i går. Det skyldtes ikke bare at Silje Solberg sto godt i Stabæk-buret og at Stabæks midtforsvar holdt god standard. Like mye skyldtes det at Storhamar hadde en dårlig dag.

- Er ikke gode om dagen

- Vi er ikke gode for tiden, og kom ikke opp på nivået vårt i denne kampen. Stabæk var bedre i alt, og i dag ble vi rett og slett utspilt, sier Arne Senstad, som prøvde å variere lag og formasjoner, men som han sier:
- I 2. omgang treffer Stabæk på alt. Vi var ikke i nærheten. Nå har vi en jobb å gjøre fram til lørdagens kamp mot Flint, sier Senstad.
Om det gikk ei kule varmt i garderoben etter ettmålstapet for Stabæk forrige søndag, valgte Senstad å legge en angrepsplan i går. En plan der noen av nøkkelordene er disse:
Mer lojalitet til spilleplanen.
Bedre samhandling.
Være mer opptatt av å gjøre lagvenninnene bedre.
Sette mer fart i angrep.
Være skjerpet hele tiden.
Flinkere til å utføre de grunnleggende ferdighetene i forsvar, som å flytte beina og gå på motstanderens arm.
- Det kom også fra spillergruppa etter kampen at de ønsker å være lojale overfor planene vi legger, og at hver enkelt jobber med de tingene på treningene fram mot Flint-kampen.

Vært i situasjonen før

- Spillerne etterlyste rytme i angrep mot Stabæk, men det var ikke bare rytmen som manglet. Vi hadde også for dårlig fart, og vi sto og spilte håndball, og ble veldig forutsigbare. Vi sto for langt unna mål, og fikk ikke med Lise Løke på strek heller.
- Vi har vært i denne situasjonen før også, og det er bare vi som kan løse floken, så nå forventer jeg at hver og en tar skikkelig tak, sier Senstad.

- Må jobbe med angrep

Anja Edin ble Storhamars toppscorer i går kveld med seks fulltreffere. I likhet med lagvenninnene slet også Anja periodevis med avslutningene sine.
-Det er angrepsspillet vi må jobbe med, og det er jo der vi egentlig er bra. Etter kampen spurte vi hva som kan gjøres for at det skal være bra lørdag, og vi la en angrepsplan, sier Edin.
- Da blir det viktig å få fart på spillet, og sette opp hverandre i gode posisjoner, forbedre pasningsspill, løp og flyt i spillet, sier Anja Edin.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat