buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Borgersen må stoppes
Arne Senstad vurderer frimerke på Kristine Lunde-Borgersen, men det skjer neppe fra start.Hamar

Publisert: 28.jan.2012 04:17
Oppdatert: -
Arne Senstad vurderer frimerke på Kristine Lunde-Borgersen, men det skjer neppe fra start.
Hamar
Etter en periode med mange skader i laget, er Vipers Kristiansand fulltallige igjen. Og storspiller, Kristine Lunde-Borgersen, er tilbake i slag. Hun var også god i VM før jul.
Sist helg dominerte hun mot Levanger da Vipers vant 24-21 borte. Da scoret hun fem mål fra sin midtbackposisjon, men samtidig er hun også hjernen bak det meste av spillet til sørlendingene.
Det gjør at Arne Senstad vurderer flere muligheter for å stoppe den 183 centimeter høye skytteren og playmakeren.
Frimerke er et nærliggende alternativ.
- Jeg vil ikke si noe om hva vi gjør, men vi vurderer ulike varianter. Frimerke er et alternativ, men vi vet jo ikke om hun har dagen heller da, sier Senstad.
Det betyr at han neppe starter med frimerke på Lunde-Borgersen, men ser han åpningen hennes i kampen.
Lidén klar
Samtidig er Storhamar-målvakt Stine Lidén godt forberedt på hva som kommer.
- Jeg har sett noen kamper på dvd nå. Jeg synes hele Vipers-laget er blitt bedre. De har bedre tempo og er bedre samspilt, men det er Lunde-Borgersen som styrer alt, sier Lidén til HA-sporten.
Både Senstad og Lidén presiserer at Vipers er mer enn bare Lunde-Borgersen, men Lidén innrømmer at landslagsspilleren er en utfordring i seg selv.
- Hun er så høy og henger så lenge i lufta. Hun kommer over forsvarsspillerne våre, så hun kan plassere ballen der hun vil. Hun vrir jo så klart skuddet mot forsvaret vårt siden hun har den høyden, men vi skal gå gjennom dette på trening i dag, sier Lidén.
Vipers Kristiansand har bare ni poeng mot Storhamars 19, men nå er de skadefrie og åpenbart i god form. Dessuten har Storhamar alltid slitt mot Kristiansand-laget.
Bedre etter jul
- Jeg håper vi tar dem nå. Det hadde vært deilig endelig å knuse dem, sier Stine Lidén.
Som synes hun har hevet spillet sitt etter jul.
- Jeg føler at jeg har mer selvtillit nå. Jeg fokuserer mer på de riktige tingene. Samarbeidet med forsvaret har også fungert bedre, men spensttreningen min har gjort meg sterkere. Ellers er Tormod Steen flink til å jobbe med meg. Det er deilig å ha han som, selv har stått i mål, til å fokusere bare på min rolle, sier Storhamar-målvakten.
Arne Senstad regner uansett med en tøff kamp søndag, men han tror laget har hentet seg inn igjen etter den tøffe perioden med kamper mot Larvik og Byåsen.
- Våre sentrale folk ble slitne etter mye spilletid på kort tid da. Det ser ut som de har kommet seg nå. Jeg har god tro på at vi vinner denne kampen, sier han.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat