buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Bronsekamp i Bergen
I kveld spiller Storhamar Håndball en viktig kamp mot Tertnes i Bergen. Med seier får de tre poengs forsprang på Tertnes i kampen om bronsen.

Publisert: 24.feb.2010 05:00
Oppdatert: -
HAMAR: Det er de to siste års bronselag i kvinnenes eliteserie som møtes i Bergen. Storhamar tok bronse i debutsesongen i eliteserien, og i fjor var det Tertnes sin tur - på plassen foran Storhamar.

- Dette kan bli en veldig avgjørende kamp, som det blir viktig for oss å vinne, sier Storhamar-trener Arne Senstad.
Vinner Storhamar, får de tre poengs forsprang på Tertnes, som også har Byåsen igjen i seriespillet. Storhamar er ferdig med de to store; Larvik og Byåsen.
Storhamar-trener Arne Senstad tar ikke bronsen for gitt selv om de skulle vinne kveldens kamp, for Storhamar har fortsatt igjen flere tøffe seriekamper. Men de vil utvilsomt ligge veldig godt an …
- Det vil bety mye for oss å ta bronse, sier Arne Senstad.
- Med bronse i serien og kvartfinale i europacupen bør hele Hamar løpe rundt med hendene over hodet. Vi er veldig gira på å greie dette. Er toppmotiverte. Kampen kan være sesongavgjørende, men den er like viktig for Tertnes, sier Senstad.
Han håper Anja Edin blir klar til kveldens kamp. Hun måtte avbryte landslagssamlingen på grunn av lysketrøbbel. I tillegg har både Betina Riegelhuth og Linn-Marie Birkeland vært sjuke.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat