buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
AVSLUTTE MED STIL: Arne Senstad håper og tror hans elever reiser seg etter tapet mot Stabæk. Men han forteller at det ikke er så viktig om de blir nummer én eller to i 1. divisjon. Foto: Marthe Stenberg
 
Bryr seg ikke om divisjonsseieren
Storhamar-jentene har tre poengs forsprang til Stabæk med tre serierunder igjen. Arne Senstad forteller at han ikke fokuserer på å vinne divisjonen.

Publisert: 24.feb.2016 04:00
Oppdatert: 24.feb.2016 13:35

Før onsdagens seriekamp borte mot Gjerpen i Skien, er det fremdeles flere sentrale spillere som må stå over på grunn av skader og sykdom. Etter sesongens første tap, mot Stabæk i forrige uke, har fokuset vært å jobbe med det mentale og å få spillere tilbake på beina.

– Vi har ikke hatt så mange håndballøkter, men jobbet med fysisk. Vi har så mange skader, så vi må tilpasse det hele tiden for å få folk tilbake på beina. Det er utfordrende når vi har så mange ute, og som vi har hatt hele sesongen, forteller Arne Senstad.

Binger står over

Onsdag setter Storhamar kursen mot Skien og møtet med Gjerpen. Det blir uten Lise Binger i troppen.

Senstad forklarer det med at Binger kun delvis har fått deltatt på treninger de siste månedene, og at grunnlaget hennes ikke er godt nok til å spille kamp.

Sykdoms- og skadeutfordringene er ingen nyhet i Storhamar, som har slitt med problemer hele sesongen.

– Det har vært masse sykdom, og en merkelig sesong. Jeg har ikke helt oversikten, men flere av de sentrale er ute onsdag. Det gir noen utfordringer i forhold til trening, at noen får litt for dårlig grunnlag. Da får vi heller stå med dem som er der, sier Senstad.

Vil avslutte med stil

Storhamar har divisjonsseieren i egen lomme, med fire kamper igjen av sesongen.

Tre poeng ned til Stabæk, gjør at Hamar-laget sikrer seg seieren med full pott i tre av de siste fire kampene.

Men å vinne divisjonen er ikke noe Senstad er videre opptatt av.

– Det driter jeg litt i. Vi har rykket opp, og det var målet. Så er det å jobbe for det som kommer, uansett om vi blir én eller to. Det spiller ingen rolle, selv om vi gjerne vil fullføre med stil, sier en dønn ærlig Storhamar-trener.

Han forventer mye av spillerne resten av sesongen, selv om opprykket allerede er sikret.

– Jeg forventer at vi jobber med de tingene vi får beskjed om. Det som skuffet meg mot Stabæk, var at vi begynte å bryte ut av den defensive formasjonen, og framover i banen i andreomgangen, spesielt. Framover i førsteomgangen var det veldig mye bra. Men det ble lidende av at vi hele tiden slapp inn bakover, sier han.

– Jeg vil se oppofrende spill bakover i banen, og at vi er innstilt på å fighte og slåss.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat