buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
BEST: Silje Waade ble kåret til Byåsens beste spiller. (arkivfoto)
 
Byåsen-jentene fra semifinale til russefest
Silje Waade og resten av de yngste Byåsen-spillerne feirer finaleplass i snekkerbukser.

Publisert: 30.apr.2014 20:40
Oppdatert: 30.apr.2014 22:59

Waade ble kåret til Byåsens beste spiller da de kjørte over Storhamar og sikret seg finaleplass i sluttspillet. Etter kampen måtte hun og resten av de yngste spillerne kjappe seg for å rekke åpningskonserten på Studentersamfundet.

- Det blir vel dårlig med russetid på dere nå som det blir sluttspillfinaler 7. og 14.mai?

- Ja, det blir det. Men det er helt klart verdt det. Det er jo dette jeg har lyst til å holde på med, så da er en finale mot Larvik absolutt bedre. Det går jo an å være med på det sosiale uansett, man må bare holde seg unna alkoholen, så det skal ikke bli noe problem, sier Waade.

- Blir det en skikkelig feiring etter 14. mai, da?

- Det blir det i alle fall hvis vi slår Larvik, smiler hun.

- Det var en klasseomgang

Waade storspilte i onsdagens kamp mot Storhamar. Sammen med Marie Henriksen, Raja Toumi og Maren Gundersen sto hun som en vegg i forsvar, og så ut til å forutse hvert et trekk motstanderen hadde å komme med.

- Vi følte at vi hadde mye å gå på fra førstekampen mot dem der vi ble hengende etter hele veien. I dag lå vi alltid et skritt foran, og da hadde vi taket på dem, sier høyrevingen før hun småløper ut av hallen for å rekke åpningen av russefeiringen.

Det var aldri tvil om hvem som var det beste laget i semifinalen i Trondheim Spektrum, men at hjemmekampen skulle bli så annerledes enn søndagens semifinale som endte med ettmålstap, det hadde hverken spillerne eller trener Claus Mogensen trodd.

- Jeg er veldig imponert over hvordan spillerne taklet denne situasjonen hvor vi hadde alt å tape. De spilte en fantastisk førsteomgang der de var fokuserte, hadde god kontroll i forsvar, Therese(Pedersen journ.anm.)  stoppet det meste i mål, og vi løper fra dem i kontringsspillet vårt. De får aldri ro i spillet deres, det var rett og slett en klasseomgang, sier dansken.

Målene er nådd

Nå venter Larvik i finalene, og selv om Byåsen selvsagt vil vinne, så har de allerede sikret seg kvalifiseringsplass i Mesterligaen til neste år, og dermed nådd målene de har satt seg for sesongen.

- Uansett hva som skjer i finalene så har vi gjort det vi skulle i år, og kommet enda lenger enn det vi forventet i cupvinnercupen, så jeg er meget fornøyd, sier Mogensen.

- Blir det noen feiring?

- Jeg tror ikke det er planlagt noe spesielt, det får vi ta etter finalene, sier en svært fornøyd trener. 

- Men de som har gått videregående skole i fire år skal visst på en konsert? legger han spørrende til.

- Du mener russen?

- Ja, jeg kjenner ikke til de greiene der, men de skal få lov til å feire i kveld. Det har de virkelig fortjent, smiler Byåsen-treneren.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat