buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
VIL BLI: Anja Edin ønsker å bli i Storhamar ut sesongen, selv om Byåsen virker gira på å hente henne til Trondheim nå. Arne Senstad er klar i sin tale: Anja er gul og blå, saken er død.
 
Byåsen med nytt framstøt på Anja
Storhamar - Våg 36-33 Byåsen har gjort et nytt forsøk på å hente Anja Edin til Trondheim. Anja fikk beskjed en time før kampstart. Arne Senstad visste ingen ting.

Publisert: 21.jan.2010 05:04
Oppdatert: -

HAMAR: Begge deler gjør Storhamar-treneren oppgitt.

HA-sporten konfronterte Anja Edin med at Byåsen igjen har kontaktet Storhamar med tanke på å hente landslagsspilleren til Trondheim.

- Jeg fikk vite det en time før kampstart. Mer enn at klubbene snakker sammen, vet jeg ikke. Jeg får håpe de ikke hadde tenkt at jeg skulle tenke på det underveis i kampen, smiler Anja Edin.


Ønsker å bli


Hun sier at hun uansett ikke er villig til å forlate Storhamar nå, selv om Byåsen kan friste med Champions League-spill, noe hun omtaler som «alle spilleres drøm».

- Storhamar er sårbare med lite folk. Det ville vært ille å dra, og det er ikke meg.

- Dessuten har jeg hele livet mitt her; jobben, samboer og venner. Det er mange andre verdier i liver enn håndball. Jeg vil bli, men det er jo ingen hemmelighet at klubben trenger penger. Jeg får håpe de heller vil ha spillere enn penger, ler Anja.


- Anja er gul og blå

Storhamar-trener Arne Senstad sier han ikke visste noe om henvendelsen fra Byåsen.

- Hvis klubbene snakker sammen, uten at treneren er informert, kjenner jeg at det begynner å riste litt. Og hvis noen i klubben har sagt det til Anja en time før kampstart er det noen som ikke skjønner hva vi driver på med her.
- Uansett er det ikke noe mer å bruke tid på. Saken er død. Anja er gul og blå, sier Arne Senstad til HA-sporten.


Usikker på neste år

Det er daglig leder Trine Larsen som har snakket med Anja Edin. Larsen svarte ikke på gjentatte henvendelser fra HA-sporten i går kveld.

Edin, som er usikker på hva som skjer neste sesong, var godt fornøyd med å få spilt i målfesten mot Våg.
- Det har vært frustrerende med sykdom etter jul. Hue vil, men kroppen vil ikke. Det var også viktig at vi vant, det måtte vi om skal ha noe håp om medalje.


- Gode offensivt

Trener Senstad var godt fornøyd med gjennomføringen offensivt.

- Vi skaper sjanser i bøtter og spann og kunne scoret ti til. Jeg synes vi er ordentlig flinke til det vi har øvd på.
Storhamar startet med to linjespillere og fire bakspillere i angrep.
- Det gjør at vi slipper å rullere så mye, ved at vi får flere spillere på banen i de posisjonene de er best, samtidig. Det er ikke noe revolusjonerende, men i dag er vi flinke til å vurdere kollektivt, samtidig som det fungerer individuelt, sier Senstad.


- Men…

- Men så kommer det et men.

- 33 baklengsmål er for mye. Vi må slutte å fokusere så mye på at vi er dårlige bakover. Kanskje har jeg bidratt til det jeg også. Men vi vet og har vist at vi kan. Vi er ikke så fryktelig dårlige i forsvar, det handler bare om å ha trua. Det handler om at vi er for snille, og at vi mangler litt på taktisk forståelse i forhold til å vurdere plassering og hvordan angripe skytter.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat