buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Byåsen vil ha to borte

Publisert: 14.okt.2008 06:33
Oppdatert: -
HAMAR: Byåsen går motsatt vei av Storhamar, og vil forsøke å få to bortekamper i 3. runde. Vel å merke hvis det ikke blir for tøff motstand.

- Vi hadde enkel motstand hjemme i fjor, og det kom veldig lite folk på kampene. Vi ønsket allerede i fjor å spille to borte mot Brühl fra Sveits, men de ville så gjerne til Norge at vi ikke måtte betale noe særlig for to kamper her, sier Oustorp.
Byåsen ble seedet i fjor, som gruppetoer i Champions League-kvalifiseringen.
Oustorp regner med å bli seedet også i år.
- Derfor er jeg ikke så veldig spent før trekningen. Vi håper at vi skal møte Slagelse, det ville være en drømmetrekning. Kort reise, billig reise med mange alternativer og overkommelig motstand men stor håndballinteresse. Det er nok en bra motstand også for Storhamar, sier Oustorp, som ikke tror det blir Hamar-tur i 3. runde.
- Jeg regner med at det ikke blir norsk oppgjør. De pleier ikke å sette opp to nasjoner mot hverandre mot hverandre så tidlig.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat