buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
FÅR TILLIT: Stine Lidén har vært andrevalg etter Lene Jøranli, men i morgen får hun sjansen til å stenge målet. Foto: Stein- Erik Stormoen
 
De med lite spilletid får sjansen
Med ni mål å gå på, gir Arne Senstad de som har fått lite spilletid tillit i returkampen mot Selbu. I tillegg får et par juniorer sjansen til å vise seg fram.

Publisert: 24.apr.2010 04:12
Oppdatert: -
Med ni mål å gå på, gir Arne Senstad de som har fått lite spilletid tillit i returkampen mot Selbu. I tillegg får et par juniorer sjansen til å vise seg fram.
HAMAR: 33-24 vant Storhamar i bortekampen mot Selbu. det betyr at trønderne må vinne med ti mål for å ta fra Storhamar semifinaleplassen.
Det skjer ikke i Prestrudhallen.
Lidén i mål
- Jeg håper da virkelig ikke det. Det er mye som skal gå galt hvis vi ikke går videre, sier Storhamar-trener Arne Senstad til HA-sporten.
Derfor benytter også Senstad sjansen til å gi spillere med lite spilletid denne sesongen muligheten til å vise seg fram. Guro Jakobsen og Jane Lundstadsveen er utespillere som får tillit nå. Det samme får Stine Lidén i mål.
I tillegg vil Senstad også i denne kampen ta med to juniorspillere. Han har ikke helt bestemt hvem ennå, men Sunniva Viken, Ane Emilie Søbstad og Julianne Skansen er aktuelle. Og to av dem blir med i troppen mot Selbu.
- Det er ikke sånn at Guro Jakobsen og Jane Lundstadsveen er mye dårligere enn de andre, men det er mye de samme spillerne som har dratt lasset nå som vi har kommet oss opp igjen etter en liten nedtur. Nå får de andre muligheten til å vise at de kan bidra. Det er også nyttig for ungjentene på 18-årslagene å få litt erfaring. De som er aktuelle nå, er spillere som kan klare seg fint i slike kamper, mener Senstad.
Ny giv
Han er glad for at Storhamar nå ser ut til å ha kommet til hektene igjen etter en klar formsvikt.
- Jeg synes vi har fått tilbake en helt ny giv i laget. Det er viktig at vi holder på den videre fram mot sluttspillet neste helg, sier Senstad.
Storhamar håper selvsagt på en ny mulighet til å nå finalen i år etter at de mislyktes da de fikk en gyllen sjanse mot Våg Vipers i semifinalen i fjor.
Er de uheldig og trekker enten Byåsen eller Larvik i semifinalen, blir det tøft, men en heldig trekning kan bane vei for finalefest i Drammen neste helg.
Men først skal Selbu settes på plass igjen i morgen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat