buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
De sa aldri mer for tre år siden
For nesten nøyaktig tre år siden lovet styrelederne i de tre store idrettslagene i Hamar at de aldri mer skulle tigge penger fra kommunen.

Publisert: 21.jul.2015 06:36
Oppdatert: 21.jul.2015 06:36

8. august 2012 intervjuet HA-sporten de tre styrelederne i de tre store klubbene i byen etter at ordfører Morten Aspeli hadde gitt signaler om å slette drøyt 15 millioner kroner i ansvarlige lån for HamKam (8 mill.), Storhamar Dragons (4,6 mill.) og Storhamar Håndball (2,8 mill.).

Alle lovet da at når disse ansvarlige lånene ble slettet, skulle de ikke be om noe mer hjelp i framtida.

– Ikke nødvendig

«– Vi er takknemlige. Vi kommer ikke til å be om flere ansvarlig lån nå», sa Tor Rullestad i HamKam.

«– Vi kommer aldri til å be om noen midler mer på denne måten. Nå må vi meisle ut en strategi videre hvor vi kan hjelpe hverandre til felles glede og nytte», sa Erik Kristiansen i Dragons.

«– Hvis vi bare får på plass fornuftige rammevilkår for breddeaktiviteten vår, er jeg enig med de to andre. Da skal det ikke være nødvendig å be om mer», sa Ole Erik Hulleberg i Storhamar Håndball.

– Ikke moro

Økonomien har ikke vært god hos noen av klubbene etter dette, men Storhamar Håndball er de første som bryter løftet sitt og ber om mer penger fra kommunen når de nå sier de er avhengig av gjeldssanering for å kunne betale husleia i den nye hallen når den står klar.

– Dette er ikke moro og vi kvier oss for å gå til det skrittet vi har gjort, men som ansvarlig driver av Storhamar Håndball Elite, har vi ikke noe annet valg enn å vise kortene våre, sa Øystein Holtet til HA-sporten lørdag.

26. august

Som nyvalgt styreleder har han fått den dårlige økonomien til Storhamar Håndball Elite i fanget. Spørsmålet nå blir om politikerne vil lytte til hans argumenter, eller om historien til klubben veier for tungt imot når de folkevalgte skal ta stilling til forespørselen.

26. august er det budsjettmøte i kommunestyret. Da blir denne saken trolig diskutert.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat