7. des
 
«De som ikke vil være med, får bruke snøen til vinteren…»

Publisert: 29.sep.2008 06.19
Oppdatert: -
HAMAR: Trener Arne Senstad fikk løftet prestasjonene i andre omgang, men var skuffet over sitt eget lag etter kampen mot Bækkelaget.

- Det er nesten å håne oss sjøl at vi ikke presterer bedre den timen i uka vi spiller kamp, når vi legger ned så mye tid som vi gjør. De som ikke vil være med å drive lagidretten håndball bedre, får bruke snøen til vinteren i stedet. Håndball er en kollektiv idrett, og i dag sitter du nesten med følelsen av at noen saboterer. Vi må være lojale med det vi skal drive med, sier Arne Senstad.
Storhamar vant med 14 mål, men Senstad var svært skuffet over gjennomføringen.
- Vi skal ikke slippe inn 25 mål mot et lag som Bækkelaget, det er for dårlig. Dersom vi har en av-dag, og det er helt lovlig, må vi i hvert fall sørge for å gjøre den ved siden av god, men i dag klarer vi ikke det heller i perioder.
Senstad trekker fram Maja Jakobsens sterke innsats og guts.
- Hun lykkes heller ikke med alt, men gjør det hu får beskjed om, og satser 100 prosent.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke