16. des
 
Deglum tilbake
I Stine Lidéns skadefravær har Storhamar hentet inn Hanne Marthe Deglum som andrekeeper til kveldens cupkamp mot Sola.

Publisert: 29.sep.2010 04.12
Oppdatert: -
HAMAR: Hanne Marthe Deglum ga seg som målvakt i Storhamar etter bronsen i 2007/08. I dag er hun med som andrekeeper for Sara Haugli når Storhamar spiller om kvartfinaleplass i cupen borte mot Sola.
- Stine har ennå ikke stått 100 prosent på trening, og før hun har gjort det, vil jeg ikke bruke henne i kamp, sier Arne Senstad.
- Hanne Marthe var veldig positiv til å være behjelpelig i den situasjonen vi er i, og blir med til Sola, sier Storhamar-treneren.
All ære til Sara
I påvente av å sikre seg en rutinert målvakt, er Senstad full av lovord om utviklingen til 18 år gamle Sara Haugli.
- Ja, all ære til Sara. Hun har vokst med oppgaven. Det vil svinge litt, men hun har tatt mange steg og har fått en mer voksen måte å stå. Hun hadde vært bra på landslagssamlingen også, sier Senstad.
Flere landslagsspillere
Storhamar-treneren håper det skal slå positivt ut at klubben har hatt flere spillere på landslagsoppdrag den siste tiden. At de setter standarden når de nå er tilbake i hverdagen og skal kjempe om cupavansement i kveld.
- Vi har sagt at målet er å komme til finalen i Spektrum, og da må vi vinne i kveld. Vi frykter ikke Sola, men har absolutt respekt for dem, fastslår Arne Senstad.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke