23. okt
KLARE: Kamilla Stormoen (Storhamar), Lars Løkken Østli (Dragons) og Arnar Førsund (HamKam) møtes til duell i Prestrudhallen.
 
Den store håndballduellen
Torsdag er klart for uvanlig idrettsmoro i Prestrudhallen. Da blir HamKams fotballgutter og Storhamar Dragons' hockeykrigere utfordret av Storhamar Håndball. I håndball.

Publisert: 24.mar.2009 05:41
Oppdatert: -
HAMAR: - Det er bare for moro skyld. Men det er viktig for lagidretten i byen å vise at vi kan stå samlet om noe, sier Storhamar-damenes trener Bent Svele, som gjerne ser at dette kan være begynnelsen til noe mer i felles regi.
Ingen vil tape
Svele har vært i kontakt med folk i alle leirer, inkludert sin egen hovedtrener Arne Senstad, og fått full aksept for sine planer.

- Det skal bli moro å se om gutta mestrer noe annet enn fotball og ishockey. Nå får de i alle fall prøve seg, sier Svele, som selvsagt holder sine egne som favoritter.
- Klart det, både Dragons og HamKam vil nok si det samme. Ingen av oss vil tape dette prestisjeoppgjøret, humrer Svele, glad for å ha samlet byens stoltheter innen lagidrettene til en fellesaften i Prestrudhallen.

Spisset form
- Jeg ser for meg at problemet for gutta blir å spille ball med hender med klister på. Det har de innsett selv også, og bedt om å få trene litt på forhånd. HamKam prøvde seg mandag, Dragons skal trene tirsdag, og vi sitter ringside med notatblokk for å fravriste dem alle hemmeligheter, ler Svele, som garanterer at Storhamars damelag stiller med fullt lag og spisset form til den store begivenheten.
Skeptisk Sundmoen
Riktig så seierssikker som trener Svele, er ikke Kamilla Sundmoen:

- Jeg er litt bekymret. Jeg har jo selv sett at hockeyspillerne ikke legger noe imellom i taklingene. Dessuten vet jeg at det er et par av håndballspillerne, og spesielt broren til Tove Elisabeth Rise, John Anders Rise, som har spilt en del håndball før.

Oppkjøring mot Larvik
- En ting er i alle fall helt sikkert: Vi skal ikke feige ut i denne matchen, og vi regner med å stille godt forberedt. Kvelden før spiller vi nemlig oppvarmingskamp mot Larvik. Bedre oppkjøring til torsdagen kan vi ikke få. Tipper jeg ikke helt feil, kommer vi til å legge opp til en del flygere og bruke feltet litt, så får vi se, sier Kamilla Sundmoen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke