buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
STOR HÅNDBALLKVELD: Det ble en stor håndballkveld for Ranngveig Haugen (i midten).
 
Dobbeltseier
Team Esbjerg - Randers HK 30-27 Det ble en stor håndballkveld for Rannveig Haugen (24) i går kveld. Først jublet hun for Team Esbjergs viktige seier mot Randers. Så fikk hun beskjed om at Storhamar hadde slått Njård i kvartfinalen i NM.

Publisert: 23.okt.2008 06:25
Oppdatert: -
I Danmark
ESBJERG: - Scoret de seiersmålet fem sekunder før slutt? Hvem var det? Nå skal jeg hjem og se på nettet, jubler en oppstemt Rannveig Haugen.

- Bare de ikke trekker Larvik eller Byåsen i semifinalen nå. Men alt er mulig i håndball. Vi slo jo ut FC København. Håper de kommer til finalen. Du må gratulere fra meg, sier en glad Rannveig Haugen, som i fjor var kaptein for Storhamar-laget.

Ubeseiret hjemme
Nå spiller hun i dansk eliteserie for Team Esbjerg, som fortsatt er ubeseiret i serien på hjemmebane denne sesongen.

I en kamp der Rannveigs lag lå under med 7-2, vant de til slutt 30-27 etter en thrilleravslutning.
- Det ble utrolig spennende, men dette var superviktige poeng for oss, sier Hamar-jenta.
Den ferske klubben har hoppet litt mellom de to første divisjonene etter at klubben tok steget opp i eliteserien.
- I fjor ble det niendeplass, og nå er det en plass blant de seks og sluttspillbillett som gjelder. Derfor var denne seieren så utrolig viktig, fastslår Rannveig.
Og etter åtte serierunder ligger Team Esbjerg nå på femteplass, og det er bare to poeng opp til FC København på andreplass.

Lite spilletid i går
I går ble det mindre spilletid enn vanlig på Rannveig.

- Ja, jeg pleier å spille mye mer, men kan ikke grave meg ned for det. Jeg har pleid å starte i de andre kampene. Noen ganger er det blitt en halvtimes spill, andre ganger har jeg spilt hele kampen, sier Rannveig, som i Team Esbjerg først og fremst får spilletid i forsvar.
I går ble det bare noen minutter i 2. omgang på Hamar-jenta, men Rannveig har ingen problemer med å takle det.
- Heidi Flaatnes og Rikke Zachariassen fungerte såpass godt at det ikke var noen grunn til å bytte tidligere. Det er helt greit, sier Rannveig.

- Positiv overraskelse
Trener Jan Paulsen har bare godord å si om Hamar-jenta:

- Rannveig har overrasket meg positivt, sier han.
- Hun har vært en riktig bra spiller for oss både på og utenfor banen. Hun har et godt vesen, et godt humør og har vært lett å integrere i troppen. Hun er flink til å skille mellom det seriøse og det morsomme.
- Spillemessig har hun bokstavlig talt vært stor, spesielt i forsvar med sin taktiske klokhet.
- Hvor aktuell er hun for førstesekseren din nå?
- Hun har vært der det meste av tiden, men nå har Heidi Flaatnes (tidligere Larvik) kommet tilbake etter skade, og da har vi tre spillere som bytter på to plasser i forsvar, sier Paulsen.

Satt litt for lenge
- I denne kampen fikk Heidi Flaatnes starte sammen med Rikke Zachariassen. Heidi er en annen spillertype enn Rannveig. Hun går mer fram og takler, og det trengte vi i dag. Jeg prøvde Rannveig, men hun hadde nok sittet litt for lenge å vente, sier Team-Esbjerg-treneren.

Paulsen hadde bare sett Rannveig på video før hun kom til Esbjerg, og da på et opptak som strekspiller i Storhamar.
- Hun har ikke spilt så mye angrep, men når hun spiller, bruker jeg henne som høyreback. Hun har mer å gå på offensivt, og nå jobber vi mest med overblikket og ballsikkerheten hennes, sier Jan Paulsen til HA-sporten.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat