buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
UTE IGJEN: Izabela Duda, som nettopp er skadefri, mister resten av sesongen for Storhamar. Hun kunne fortelle om de gledelige nyhetene på gårsdagens trening.
 
Duda er gravid
Hun er nettopp tilbake fra en skade som tok bortimot ett år å lege. I går informerte Izabela Duda (30) lagvenninner og trenere i Storhamar om at hun venter barn, og at resten av sesongen går uten henne.

Publisert: 17.nov.2009 05:26
Oppdatert: -

HAMAR: - For meg er dette strålende nyheter. Jeg er veldig lykkelig, sier Izabela Duda til HA-sporten.

Hun informerte spillere og trenere på gårsdagens trening. Den polske storskytteren skal bli mamma.
- Alle vet at jeg er en gammel dame nå, så dette er noe jeg virkelig vil, ler Duda.


Risiko å fortsette

30-åringen ser også at det byr på utfordringer for klubben.

- For klubben og det håndballmessige er dette synd. Jeg var nettopp tilbake fra skade og så fram til å være med og bidra på banen.
- Jeg vil naturligvis helst trene, men jeg har snakket med legen, som har sagt at jeg må være forsiktig. Det er en risiko for at jeg kan miste barnet, så derfor må jeg ta det med ro, sier Duda.
Kontrakten hennes med klubben strekker seg ut neste sesong, og Izabela regner med å være tilbake i slag da.
- Jeg er klar til neste sesong. Jeg har termin i juni, og satser på å være spilleklar i august neste år.


Todelt reaksjon


For Storhamar-trener Arne Senstad, som fikk samme beskjed av Marita Brennodden og Tove Elisabeth Rise før sesongstart, var reaksjonene todelt.

- Jeg må jo være glad på hennes vegne. Vi vet at dette er noe hun har ønsket seg lenge, og på det personlige plan er det bare å gratulere henne.

- Samtidig er hun inne i en toårskontrakt. Hun var akkurat klar etter skaden, og medspillere trenere og publikum så fram til å få en viktig spiller tilbake. Så håndballmessig sett er jeg litt sånn moderert i hvor fornøyd jeg er med nyheten, men så lenge man trener jenter vil dette alltid være noe som kan skje, sier Arne Senstad.


- Klart oss bra uten

Foreløpig er han litt usikker på om det blir tatt noen grep i forhold til spillerstallen.

- Vi fikk jo vite dette i dag, og må nesten se an litt. Vi har klart oss nesten ett år uten Izabela, og jeg må jo få si at jeg synes vi har klart oss rimelig bra. Jeg får ta en prat med styret og se om det er noen mulighet for eventuelle forsterkninger nå, men det går på rammebetingelser, sier Senstad.

Han understreker at dagens stall har gjort en god jobb.

- Vi har sagt at vi ønsker å gå for bronsen, og kan fortsatt klare det. Med Izabela ville det kanskje vært større sjanse, men jeg tror det er mulig uten henne også. Vi opprettholder satsingen denne sesongen uansett, så får vi heller være enda tidligere ute med å legge en slagplan for veien videre mot å løfte dette her enda et hakk fra neste sesong, sier Arne Senstad.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat