buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Duda fortsatte der hun sluttet
Det har vært mye snakk om at Storhamar har fått flere stjerner denne sesongen. I går var det fortsatt bare en i angrepet, og Izabela Duda scoret 12.

Publisert: 25.sep.2008 06:04
Oppdatert: -
TOTEN: - Og nå skal jeg øke med ett mål hver kamp, spøker Izabela Duda og ler godt.

- Neida, jeg hadde skikkelig sommerfugler i magen i dag, men med en god åpning fant vi tryggheten, forklarer 29-åringen.
Hun ble så «irritert» da trener Arne Senstad i HA tirsdag sa at Linn-Kristin Riegelhuth ble toppscorer i årets serie, at hun straks sendte en melding til treneren for å klage.
I går svarte hun også på banen, og nå får Storhamar den åpningen de trenger.
- Jeg tror det er bra at vi åpner mot noen av de antatt lettere lagene. Da får vi en sjanse til å få samspillet til å fungere enda bedre i noe mer enn treningskamper, sier Duda.
Trener Arne Senstad er enig at Storhamar får litt mer tid til å sette eget spill, men skal jobbe med spillerne slik at de ikke tror at nivået i eliteserie er som i de første kampene.
- Da får vi oss en smell når vi møter noen av de bedre. Vi må ha fokus på gode egenprestasjoner. Vi gjorde mye bra, og hadde full kontroll fra start, sier Senstad.
Sammen med Duda imponerte Maja Jakobsen i serieåpningen, hvor hun scoret seks mål mot mange spillere hun kjenner godt.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat