buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Duda tre år til?
Izabela Dudas kontrakt med Storhamar går ut etter denne sesongen. Hun har begynt å snakke framtid med klubbledelsen, og sier det kan bli aktuelt å skrive treårskontrakt.

Publisert: 21.jan.2009 05:58
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamars sportslige leder, Bertil Pålsrud, bekrefter at Storhamar er i gang med å snakke om kontraktsforlengelse med Izabela Duda.

29-åringen selv sier til HA-sporten at hun ønsker å fortsette i Storhamar, og at det kan være aktuelt med en treårskontrakt.

To pluss ett år
- Jeg håper å signere en to pluss ett års kontrakt, sier storscoreren.

Hun kom til Storhamar foran 1. divisjonssesongen 2006/07, og ble umiddelbart en suksess for klubben på Hamar Vest. Storhamar rykket opp i eliteserien, og Iza banket inn 207 mål på 26 kamper. Åtte mål i snitt for hver kamp.
I sin første sesong i eliteserien ble både Iza og Storhamar den store overraskelsen. Den polske jenta var en sterk bidragsyter da Storhamar sikret seg seriebronse. Selv økte hun scoringssnittet pr. kamp til 9,2 i eliteserien, og Iza ble ligaens toppscorer med 203 mål på 22 kamper.

- Bra for karrieren
Selv om det er flere klubber som har vært ute etter Iza, ønsker hun å fortsette i Storhamar.

- Jeg mener det er bra for karrieren min å fortsette i Storhamar, og jeg trives med alt rundt klubben. Jeg trives veldig sammen med jentene på laget, og jeg har det fint i Hamar, sier Duda til HA-sporten.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat