buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Duda vurderer å ta et hvileår
Stabæk - Storhamar 35-31 Det hjalp lite for Storhamar at Izabela Duda scorer åtte spillemål og fem på straffekast. Storhamar røk for Stabæk, og neste sesong vurderer 29-åringen å ta et hvileår.

Publisert: 17.nov.2008 06:26
Oppdatert: -
BEKKESTUA: - Vi får se. Kanskje tar jeg et hvileår etter denne sesongen. Jeg begynner å komme opp i årene, og mannen min og jeg tenker jo også på å skaffe oss familie etter hvert. Ingen ting er klart og ingen ting er bestemt, men kanskje kan jeg signere for Storhamar og komme tilbake etter ett år, sier Izabela Duda når hun deler tankene sine med HA-sporten.
Kontrakt ut sesongen
- Iza har kontrakt med oss ut sesongen, og vi har allerede snakket om framtida både med Iza og de andre spillerne med kontrakter som går ut etter sesongen. Vi kommer til å gå nærmere inn på hver enkelt under EM-pausen nå i november og desember, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

Han og jentene var fordømt enige om at de hadde spilt en håpløs forsvarskamp mot Stabæk. Dessuten var det ting å utsette på en del av angrepsspillet også - til tross for at de scoret 31 mål.

- Kan ikke spille slik
- Nei, sånn som vi spilte i dag, kan vi ikke spille håndball, fastslår treneren.

- Jentene både ønsker og håper, men er ikke godt nok til stede. De er tydelig slitne i hodet etter et tøft kampprogram, og i dag virket spillerne som de var helt utladet, sier Senstad, som også ransaker seg sjøl når han analyserer det som har skjedd de to siste kampene.

Vilje og guts
Men spørsmålet er hva han kunne ha gjort med et forsvarsspillet som var veldig fraværende i går kveld.

- Forsvarsspill handler om vilje og guts, og når det knapt ble satt en takling, var det også vanskelig å vinne, sier Senstad.
Nå lar han jentene få fri noen dager før han bygger nytt fundament til seriespillet starter igjen på nyåret.

- Må fighte
- Vi er slitne, men likevel må vi være tøffere i spillet vårt. Det er greit at vi har vært gjennom et tøft kampprogram, men likevel må vi fighte i en kamp som dette. Selv om Stabæk spilte bra, hadde vi likevel sjansen til å slå dem i dag, sier Izabela Duda.

Sammen med Daria Boltromiuk reiser hun i dag hjem til Polen for å lade opp til landskamper.
- Vi skal gjennom fire kvalifiseringskamper for VM. Vinner vi alle, er vi klare for VM, men før det skal vi gjennom flere tøffe dager med trening.
- To treningsøkter hver dag, sier Iza med et litt slitent smil.
Etter VM-kvalifiseringen tar hun noen dager hjemme hos familien i Polen. Dra tilbake til Norge 11. desember, og tilbake til Polen igjen den 19.
- Jeg skal tilbake til Polen for å feire jul med familien, sier Storhamars toppscorer.
7. januar må Iza og de andre jentene være klare igjen. Da kommer Larvik til Prestrudhallen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat