buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
SLUTTER: Svein-Erik Edvartsen har sagt opp sin stilling som daglig leder i Storhamar Håndball.
 
Edvartsen slutter i Storhamar
Svein-Erik Edvartsen slutter som daglig leder i Storhamar Håndball. Edvartsen sier til HA-sporten at det er et annet, veldig fristende jobbtilbud som er årsaken til at han slutter etter bare ni måneder i jobben.

Publisert: 17.nov.2008 06:07
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamar leder Grete E. Torpen var på plass i Nadderudhallen i går kveld, og etter kampen mot Stabæk informerte hun Storhamars håndballkvinner om at Edvartsens hadde sagt opp.

Edvartsen sa opp sin stilling 30. september, og hans siste arbeidsdag i klubben blir 5. desember.

Krevende og spennende
- Det er med tungt hjerte jeg har valgt å si opp min stilling i Storhamar Håndball. Tiden i klubben har vært lærerik, utfordrende, krevende og spennende. Dette har ikke vært noen enkel avgjørelse, men jeg har mottatt et spennende jobbtilbud som jeg ikke klarte å si nei til. Siden alle detaljer ikke er 100% spikret enda, ønsker jeg foreløpig ikke å offentliggjøre hvor jeg skal starte, sier Svein-Erik Edvartsen.

- Nå skal jeg stå på for fullt for Storhamar Håndball fram til min siste arbeidsdag 5. desember.
- Storhamar ligger an til et røde tall. Har det påvirket avgjørelsen din?
- Definitivt ikke. At klubben ligger an til et underskudd på 300.000, har ingenting med min oppsigelse å gjøre. Det er bare slik verden er siden rammebetingelsene i norsk håndball er så dårlige som de er. Dessuten synes jeg vi har fått rettet opp utrolig mye fra i fjor på kort tid, og jeg har hele tiden mottatt gode tilbakemeldinger fra styret på den jobben jeg har gjort, sier Edvartsen.

Styret beklager
- Styret beklager at Svein-Erik Edvartsen slutter. Han har i den perioden han har vært ansatt i klubben tilført mye positivt, noe vi vil ta med oss videre, sier styreleder Grete E. Torpen i en pressemelding.

Styret er i gang med å finne ny daglig leder og klubben regner med å ha en løsning i løpet av kort tid. Fram til ny daglig leder er på plass, vil kontoret bli betjent av de frivillige som har bistått Svein-Erik Edvartsen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat