buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Egne talenter enda viktigere
Det har selvfølgelig mye med økonomi å gjøre, men samtidig ønsker vi i Storhamar å satse mer på egne, lokale og regionale talenter, sier daglig leder Erik Stensrud.

Publisert: 01.sep.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: I markedsarbeidet foran årets sesong har Stensrud solgt inn et mer lokalt elitelag i Storhamar håndball.
Akkurat slik Storhamar Dragons og HamKam har gjort i en ny økonomisk hverdag.
Før Nina Arnfinnsdottir fikk et stipendiat i Trondheim og nå flytter, og Sara Haugli valgte utdanning i Stavanger hadde Storhamar planlagt at halvparten av årets spillerstall på 16 en lokal tilknytning. I tillegg til alle tre trenerne.

Egne talenter så regionen

På sikt skal det bli enda flere, og enda flere sentrale.
I fjor ble Kamilla Sundmoen årets spiller på HA-børsen, mens de seks neste på lista opprinnelig var innflyttere til Storhamars egendefinerte område.
- Først og fremst skal vi bli bedre på å utvikle vår egne talenter, de er de aller viktigste for oss. Så skal vi være det beste alternative for lokale talenter og så for regionale talenter. Storhamars regionale område er Hedmark og Oppland, og nordre deler av Akershus, sier daglig leder Erik Stensrud.

Må være attraktive

Han peker på at det i mange idretter er slutt på kjøpefesten, og at det er lokal satsing som gjelder. I håndball har ikke kjøpefesten vært i nærheten av så stor som i fotball, men også håndballen har hatt en kjøpe- og hentetrend som nå er over for de aller fleste lagene.
- Vi kommer sikkert til å kjempe med klubber som Gjøvik, Lillehammer og Grue i 2. divisjon om å være det beste alternativet for de regionale talentene, og det er sunt. Det betyr at vi må jobbe for å være attraktive.

Større interesse

Storhamar tanker har blitt tatt godt imot i sponsormarkedet. Stensrud er klar på at det aldri skader å ha en mest mulig lokal profil også når det gjelder tilskuere og interesse for hjemmekampene.
Derfor har klubben hentet Kristin Saugstad fra Brumunddal hjem fra Oslo, Maja Jakobsen tilbake fra Trondheim og Ingrid Alund fra Toten.
- I tillegg har vi fått inn Sofia Berntdsson som ikke er lokal, men vi har ikke reist langt for å hente inn henne som er kjæreste med Storhamar Dragons-spiller Fredrik Lystad Jacobsen. Jeg tror det er en fordel at spillere kjenner vårt lynne og forstår hvordan ting er i Innlandet.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat