24. okt
Karoline Lillejordet
 
Eksperimentet holdt til pause for Storhamar 2

Publisert: 03.feb.2014 04:13
Oppdatert: -
(Follo-Storhamar 2 37-25): Storhamar 2 prøvde ut et nytt system i forsvar borte mot Follo. Det fungerte kun til pause.
Storhamar 2 brukte kampen til å øve inn et 4-2 system i forsvar. Det fungerte perfekt til pause. Da ledet SIL 12-11, men etter pause rakna det totalt. Follo vant til slutt 37-25.
- Vi spiller en god førsteomgang, men andreomgangen er det bare å glemme. Vi eksperimenterte litt i forsvar, men det ble for tungt å holde 4-2 forsvaret hele kampen, sier trener Piotr Modestowicz.
Treneren var klar over at med et nytt forsvarssystem kunne føre til en ujevn kamp.
-Jeg er ikke skuffet over at vi tapte, men jeg er litt skuffet over at vi taper så mye. Det er ikke bra. Samtidig må vi klare å stabilisere oss på et høyere nivå, slik at vi klarer målet vårt om å holde oss i 2. divisjon, sier treneren.
Storhamar stilte et ungt lag søndag, da er det naturlig at prestasjonene vil svinge litt, slik det har gjort denne sesongen. Mot Follo ble det litt mye individuelt framover, mener Modestowicz.
Mål for SIL 2: Elise Skinnehaugen 7, Emma Skinnehaugen 6, Karoline Lillejordet 4, Linda Fredriksen 3, Malin Fredriksen 2, Pia Westvold 1, Christine Bergebakken 1, Cecilie Edvardsen 1.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke