buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
SURT: Storhamar depper etter å misset sjansen til utligning i sluttsekundene.
 
- Krevende å spille mot Storhamar
Anja Hammerseng-Edin ble avgjørende for Larvik i sluttminuttene. Hun synes stemningen var fantastisk og elsket nerven i matchen.

Publisert: 28.sep.2016 21:28
Oppdatert: 28.sep.2016 21:33

- Det var innmari gøy å spille i dag. Kampen hadde en deilig nerve. Det var god stemning og en tøff kamp som gjorde det ekstra gøy, sier Anja Hammerseng-Edin til h-a.no. 

Storhamar var nær utligning mot slutten. Hammerseng-Edin er ikke overrasket over at det ble en tett og jevn kamp helt inn i sluttsekundene. 

- Vi var veldig overbevist om at dette ville bli en tøff kamp. Det er krevende å spille mot Storhamar, spesielt med hvordan de står i forsvar. Vi er veldig glad for at det ble en tøff match. Det er viktig for oss å oppleve tett kamper mot slutten, forteller den hardtskytende Larvik-spilleren. 

Hun var allikevel imponert over Storhamars andre omgang.

- Vi prøvde å bevare roen, men Storhamar klarte å presse oss i andre omgang. Jeg synes at de spiller en kjempekamp, men heldigvis hadde vi marginene på vår side, sier Hammerseng-Edin.  

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat