13. des
 
Elverum og Storhamar går sammen om håndball-galla
Lørdag 2. april neste år, blir det håndballgalla i Terningen Arena med Elverum og Storhamar.

Publisert: 22.nov.2010 04.12
Oppdatert: -

KLAIPÈDA: Søknad om å få flyttet Elverums hjemmekamp fra søndag til lørdag og Storhamars hjemmekamp mot Tertnes fra Prestrudhallen til Elverum, er allerede sendt til Norsk Topphåndball.
- Søknaden om å få et dobbeltarrangement i Terningen Arena 2. april, ble sendt Norsk Topphåndball for tre uker siden. Innen vi går i gang med planleggingen for fullt, vil vi ha klart svar på om Norsk Topphåndball godkjenner planene våre, sier daglig leder i Elverum håndball, Erik Henriksen.


Siden Norsk Topphåndball ved flere anledninger tidligere, har oppfordret klubber i geografisk nærhet av hverandre om å gå sammen om slike arrangementer, vil det neppe bli lagt hindringer i vegen for søknaden fra Elverum og Storhamar.
Et samarrangement mellom de to klubbene, vil by på noen praktiske utfordringer.
- Den største blir hvordan vi skal profilere Storhamars sponsorer i Terningen Arena, men det skal vi nok få til, sier Henriksen.
- Hele gallaen blir direkte overført på TV2, men hvilke rammer vi kommer til å legge rundt arrangementet, ellers, går vi i gang med planleggingen av umiddelbart etter at vi får et positivt svar fra Norsk Topphåndball.


Kampen mellom Elverum og Viking vil bli Elverums nest siste i serien, mens Storhamars kamp mot Tertnes er serieavslutning i eliteserien for damer. Elverum avslutter serien mot Drammen hjemme, den 6. april.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke