buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
SØSTERKJÆRLIGHET: Maja Jakobsen får ufin behandling av storesøster Heidi, som belønnes med to minutters utvisning.
 
EM-tittelen ga mersmak
Lunner - Storhamar 22-50 Storhamar-spillerne Maja Jakobsen og Linn-Marie Birkeland har fått mersmak på mesterskapstitler. Etter EM-triumfen med U20-landslaget, er det en NM-tittel med Storhamar som frister. Terning: 4

Publisert: 27.aug.2009 05:07
Oppdatert: -
LUNNER: Storhamars håndballspillere fikk en lett vei til 3. runde i NM. 2. divisjonslaget Lunner var ikke i nærheten av å lage trøbbel for Storhamar, som periodevis spilte fartsfylt og god håndball.
 
Tvillingene vant
For Maja Jakobsen ble det også en ålreit opplevelse å banke storesøster Heidi som spiller på Lunner. Det var Maja og tvillingsøster Guro som hadde noe å feire hos Jakobsen-familien i går kveld.
Storesøster Heidi ble toppscorer for Lunner med seks mål, men Maja banket inn sju og Guro tre, så det ble 10-6 til tvillingene i familiekampen.
Maja har fått mersmak på å vinne titler etter at hun ble europamester med U20-landslaget,
– I år vil jeg til Spektrum, sier Maja til HA-sporten.
– Selv om Larvik og Byåsen fortsatt ser ut til å være best, må vi ha troen på at det er mulig med godt spill og litt flaks, sier Maja.
 
– Er enda bedre i år
– Jeg synes vi er enda bedre i år enn i fjor. Når vi er gode, er vi ordentlig gode, men slipper vi oss ned, så kan vi være virkelig dårlige også.
– Det var utrolig moro å vinne EM, men det er godt å være tilbake i Storhamar. Det er lenge siden jeg har spilt sammen med dem, og jeg synes det gikk litt tungt for mitt vedkommende, sier Maja Jakobsen.
At Storhamar er svært gode når de virkelig gir jernet, fikk vi se i det første kvarteret av 2. omgang. Da var Lunner enda mer sjanseløse enn de var ellers i kampen, og Storhamar-jentene prikket inn den ene fulltrefferen etter den andre.
 
Linn-Marie Birkeland
Linn-Marie Birkeland scoret to mål i sin første kamp i Storhamar-trøya, og den ferske europamesteren har allerede funnet seg godt til rette i sin nye klubb.
– Jeg er blitt tatt veldig godt imot av jentene og trenerne. Men jeg skal innrømme at jeg var litt nervøs foran den første kampen min for klubben, smiler Linn-Marie, som synes det var helt ubeskrivelig å vinne U20-EM.
– Det er ikke mange forunt å få være med på noe sånn, sier 19-åringen.
Det er ikke henne imot å ta NM-tittelen heller
– Klart jeg vil vinne, men jeg har kommet til Storhamar for å utvikle meg som kantspiller, og det har vært en veldig positiv opplevelse å komme til klubben, sier 19-årige Linn-Marie Birkeland, som kom fra spill i Fredrikstad til Storhamar.
 
håndballfakta
Lunner-Storhamar 22-50 (10-26)
LUNNER: 2. runde i NM for kvinner onsdag.
Lunnerhallen.
100 tilskuere.
Utvisninger: Lunner 3 x 2 min., Storhamar 3 x 2 min..
Dommere: Thor Arne Hansen og Trond Vingebakken.
Storhamars lag: Lene Jøranli, Stine Lidén – Kamilla Sundmoen 7, Guro Jakobsen 3, Inger Senstad 5, Daria Boltromiuk 7, Jane Lunstadsveen 1, Marthe S. Johansen 2, Linn-Marie Birkeland 2, Maja Jakobsen 7, Anja Edin 9, Lise Løke 3, Betina Riegelhuth 4 (1).
Toppscorer Lunner: Heidi Jakobsen 6 og Nina Solli 6.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat