buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Ettergitt 400.000, har skaffet 400.000

Publisert: 11.jun.2008 06:01
Oppdatert: -
HAMAR: Leder i markedsutvalget i håndballgruppa, Øystein Holtet, har hatt en sentral rolle i å skaffe til veie de inntektene som klubben nå har fått tilsagn om.

- Vi tok kontakt med dem vi trodde kunne ha ressurser til å hjelpe oss. Det er ikke til å legge skjul på at det først og fremst er kommunen vi hadde gjeld til i form av hall-leie. Ordføreren har forespeilet at det går i orden med at de ettergir ca. 400.000 kroner, forklarer Holtet.
I tillegg har Sparebanken Hedmark gått inn med et driftstilskudd på 200.000 kroner, mens Olrudgruppen og CC har bidratt med til sammen 200.000 kroner.
- Vi håper å komme opp i en million kroner i ekstraordinære inntekter, og takker de som ser det som samfunnsnyttig å hjelpe oss. Jeg tror vel de gode sportslige resultatene og at vi er en god ambassadør for Hamar, sammen med at vi er en stor klubb som gir et bredt tilbud til barn og unge, har bidratt til at flere vil hjelpe oss.
Når driften er sikret understreker Holtet at Storhamar må jobbe videre for at inntekter og utgifter skal stemme bedre over tid.
- En slik ekstrainnsats går ikke hvert år. Vi må jobbe hardt for å øke inntektene gjennom de sponsorene vi har, som vi er veldig glad for, sier Øystein Holtet.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat