buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
AKTUELL: Kristin Høybakken er en av flere eliteseriespillere i Storhamar som er aktuell for spill i 2. divisjon i VM-pausa. Spillere under 21 år kan veksle fritt mellom lagene. Her fra oppgjøret mot Byåsen.Foto: Henning Rugsveen
 
Får endelig litt hjelp i VM-pausa
Rekrutt-trener Piotr Modestowich skulle gjerne hatt mer hjelp fra A-laget til Storhamar. Nå får han litt hjelp i VM-pausa.

Publisert: 12.nov.2013 04:14
Oppdatert: -
Hamar
Flere unge Storhamar-jenter satt på benken det mest av kampen mot Oppsal sist. Hamar-jentene Kristin Høybakken og Elise Skinnehaugen spilte, sammen med Malene Aambakk, ingenting, mens Tonje Enkerud fikk noen få minutter.
Kun Skinnehaugen, som opprinnelig var rekruttspiller, var med da 2. divisjonslaget tapte med 17 mål mot Nordstrand 2 - som hadde med flere eliteseriejenter. Resten av Storhamar-spillerne hadde restitusjonstrening.

Hvert poeng viktig

Rekrutt-trener Piotr Modestowicz skulle gjerne hatt mer hjelp fra A-laget, for eksempel mot Nordstrand torsdag:
- Poenget er at klubbens mål er å holde plassen i 2. divisjon, det er veldig viktig med tanke på rekrutteringen. For meg som trener hadde det vært flott om vi klarte det uten eliteseriespillere, da ville mine spillere fått helt topp utvikling, men vi har ikke nok spillere, og vi har hatt flere tøffe kamper. Hvert eneste poeng framover blir viktig, sier Modestowicz.

- Totalbelastning

Polakken har en god dialog med A-lagstrener Alfred Örn Finnsson, og har blitt lovet litt hjelp fra A-lagsspillere når eliteserien tar VM-pause 24. november.
- Vi hadde mange spillere borte og med skader, og var enige om at det ikke var aktuelt med A-lagsspillere i den første perioden, men at vi nå skal forsøke å hjelpe rekruttlaget litt i VM-pausa, sier Finnsson til HA-sporten.
Han har registrert at rekruttjentene har fått et par tøffe kamper mot de beste lagene, og at laget har få spillere.
- I ettertid ser vi at vi kunne ha stilt med noen i oppgjøret mot Fjellhammer, men ellers må vi se på spillernes totalbelastning med trening, kamper og skole/jobb. Hvis vi skal sende to-tre på rekruttkamper, blir vi kanskje bare åtte igjen på trening, og det blir ikke gode treninger, sier Finnsson, som i høst nettopp har slitt med for lite intensitet og trøkk på treninger. Men det er viktig for klubben å ha et rekruttlag i 2. divisjon, sier Finnsson.

Ingen fra Hamar

Modestowicz mener klubben har en vesentlig jobb å gjøre med rekrutteringen framover, og må ta en viktig diskusjon. Onsdag var det ingen Hamar-jenter som fikk spilletid. Kamilla Sundmoen var skadet, mens nevnte Høybakken og Skinnehaugen aldri fikk sjansen.
- Det synes jeg er litt får dårlig etter at klubben har vært i eliteserien i så mange år. Storhamar får opp for få egne spillere, men klubben har hatt for dårlig rekruttering og for lite treningstid i tilby talentene.
Han liker Finnssons filosofi om å satse på unge spillere.
- Det tar litt tid å få opp unge jenter til eliteserienivå, og det er derfor det er viktig å ha et lag i 2. divisjon. Og så må de unge vi har, som Kristin Høybakken bli satset på, hvis ikke forsvinner hun til studier andre steder. Vi må gi de unge spillerne som gjør det så bra, skikkelig med tillit, slik at de andre talentene ser at det er mulig, sier Modestowicz.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat