buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
GA ALT: Storhamars Karina Tjore viste gode takter mot Fjellhammer. Her scorer Karina ett av sine mål.
FOTO: Pål Jacobsen
 
Får juling og lærer av det
Skal Storhamar utvikle egne spillere, må laget ut for å få juling. Det får de i Bringserien, noe trener Bent Svele liker godt.

Publisert: 06.mar.2016 22:27
Oppdatert: 06.mar.2016 22:27

I helgens første kamp fikk Storhamar det veldig tøft mot et sterkt Fjellhammer-lag. Bortelaget som var i finalen i Norden-cup i fjor, er et av landets beste lag i denne aldersgruppa.

– Liker at vi får juling

Trener Bent Svele liker kamper der en må gi og ta. Aller best liker treneren når laget får litt juling.

– Dette er kamper vi lærer mest av. Vi får juling i en kamp, for så å vinne neste. I helgens første kamp mot Fjellhammer hang vi godt med, spesielt i første omgang. Forsvarsmessig var vi veldig gode. Synd at vi falt litt av i andre omgang. Vi viser at vi er ett godt lag i lange perioder. Nå er det om å gjøre og korte ned på de dårlige periodene, sier trener Bent Svele.

Trener nummer to i laget, May Tove Johansen, sa det slik før første kamp.

– Dette er et lag som er to lag i serien. Sammensetninger på laget har fungert slik vi ønsket. Selvfølgelig er prestasjonsnivået på den enkelte utøveren varierende. Slik er det bare i denne aldersgruppen. Slike turneringer gjør oss bedre, både som lag og enkeltspillere, sier trener may Tove Johansen.

Tre landslagsspillere

Helgens kamper har vist at det ikke bare er de tre landslagsspillerne som er gode. Mia Svele bøtter inn mål og er et stort talent. Marthine Svendsberget er en herlig kantspiller som gir alt i alle situasjoner. I tillegg er disse to talentene ett år yngre enn alle andre på laget.

Landslagsreserven Anna Mortvedt viste også mye bra.

Julie Bjørneby hadde også en god dag på parketten. En innsatsspiller som gjør alt for at laget skal vinne.

Også keeper Hanna Sormbroen viste gode takter, spesielt i første omgang mot Fjellhammer. At ikke Fjellhammer scoret mål før det sto 8,45 minutter på lystavle kan Storhamar takke sin gode keeper for.

I kampen mot Tromsø skulle det ble svært så enkelt, selv om Storhamar spilte en meget svak førsteomgang. Ledelse 7–6 var fasiten.

I andre omgang fikk vi virkelig se hva som bor i laget: Storhamar vant andreomgangen 19–4. Snakk om forvandling.

Storhamar – Fjellhammer 18–23. Storhamar – Tromsø 26–10.

Mia Svele scoret ni mål og har totalt 30 mål i Bringserien. Julie Bjørneby 6, Hanna Neegård 6, Synne Wikstrøm 5, Marthine Svendsberget 4, Karina Tjore 4, Mina Stenberg 3, Tiril Blindheim 3, Anna Mortvedt 3, Julie Bjørneby 1, Elise Brein Røise 1.

Full pott til Storhamar-guttene

Storhamars gutter vant begge sine kamper og ligger nå på fjerdeplass, noe som gir sluttspillplass.

Tre kamper gjenstår for Storhamars lovende unggutter.

Først banket de Kristiansund enkelt 27–21. Mot topplaget HK72 Sande spilte hele laget glitrende og vant 18–13. Førsteomgangen var meget sterk og laget ledet 10–4. Det sier det meste om forsvarsjobben til Storhamar.

Trener Roger Jenssen var stolt som en hane etter kampene.

– Vi spilte meget godt og vant fortjent begge kampene. Forsvarsspillet vårt var det bare klasse over, sier trener Jenssen.

I forrige Bringrunde sto keeper Even Larsen som en levende vegg. I helgens kamper fortsatte han storspillet og ble kåret til kampens store spiller.

Sondre Gjerdalen ble lagets toppscorer med hele 13 mål på sine to kamper. Stian Christiansen lå ikke langt bak med sine 10 mål. Neste runde går 16–17 april. Vinner de der blir det sluttspill for Storhamar.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat