24. okt
SPILLESUGEN: Kamilla Sundmoen har kastet gipsen, men er ikke spilleklar på flere uker ennå.
 
Fikk tilbud fra dansk eliteserieklubb
Kamilla Sundmoen (28) blir i Storhamar, men var også aktuell for danske Vejen EH.

Publisert: 19.mar.2014 06:37
Oppdatert: 01.apr.2014 13:49

HAMAR (HA.no): - Det kunne ha vært et alternativ, men økonomien i klubben var for dårlig, sier Kamilla Sundmoen som hadde en agent til å gjøre snakkejobben med danskene.

- Var det fristende?

- Vi kom aldri så langt i samtalene, men det var jo artig å få et tilbud fra en utenlandsk klubb. Det var både for og imot, men det ble mest fristende å være i Storhamar og bli med på satstingen her, sier Sundmoen.

I kveld møtes Larvik og Storhamar til toppkamp. Med Kamilla på tribunen.

Dårlig økonomi

Torsdag 27. februar skrev danske BT at Vejen EH var nær konkurs. På en pressekonferanse meddelte klubbens styreformann, Ole Stubbe, at pengekassen var tom. Så tom, at det ikke var råd til å utbetale lønn.

I går skrev Vejen EH på sin hjemmeside at de gjennom en rekke tiltak håper å kunne redde klubben, men de er ennå ikke i mål.

Kontrakten snart klar

Uansett Vejens videre skjebne vil den seile videre uten Kamilla Sundmoen.

- Har du fått tilbud fra andre klubber?

- Det har ikke vært noen konkret, sier Kamilla Sundmoen om den saken.

Nå venter hun på å få det nye kontraktsforslaget fra Storhamar til signering, og det vil Erik Stensrud presentere for henne en av de nærmeste dagene.

Kamilla har for øvrig kvittet seg med gipsen etter håndskaden hun pådro seg på den siste landslagssamlingen.

- Jeg skal fortsatt gå med noen pinner inne i hånda et par uker til, og det blir nok ikke snakk om å begynne å kaste ball igjen før om tre ukers tid, sier Sundmoen, som er skikkelig sugen på komme tilbake på håndballbanen. Men da vil hun også være helt frisk.

Denne sesongen har hun nemlig vært forfulgt av skader. Det startet i en landslagsturnering i slutten av oktober i fjor. Hun var tilbake 6. januar, men i midten av februar var det ny landslagssamling og ny skade, som hun fortsatt sliter med.

Klar til semifinalen

Kamilla tviler på om hun rekker noen av kvartfinalekampene. I hvert fall ikke den første, som Storhamar etter alt å dømme spiller 2. april hvis laget blir nummer tre eller fire i seriespillet.

- Men jeg er klar til semi'n, sier Kamilla optimistisk.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke