buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
VIKTIG JOBB: Morten Finborud er sentral i prosessen når Marit Breiviks erstatter skal ansettes.
 
Finborud skal finne Breiviks arvtaker
Sammen med generalsekretær Per Otto Furuseth skal Storhamars Morten Finborud finne den nye landslagssjefen for kvinnelandslaget i håndball.

Publisert: 07.mar.2009 05:14
Oppdatert: -
HAMAR: Som styremedlem i Norges Håndballforbund er Hamar-mannen Morten Finborud sentral i ansettelsen av Marit Breviks etterfølger som sjefstrener for det norske kvinnelandslaget i håndball.

Finborud og generalsekretær Per Otto Furuset skal sjekke ut alle aktuelle kandidater, og legge fram sin innstilling til forbundsstyret, som til slutt ansetter treneren.
- Hvem som er aktuelle og hvor mange aktuelle det er, svarer vi ikke på, men i selve prosessen har vi blant annet samtaler med spillerrådet; kapteinsteamet og tillitsvalgte, sier Finborud, som synes oppgaven er morsom og masete.
Masete fordi veldig mange vil vite hvem den nye treneren blir.
Det eneste navnet som er kjent blant de aktuelle, er Breiviks assistent gjennom mange år, Thorir Hergeirsson.
- Vi vurderer også andre, men sier ikke noe om antall.
- Det er jo et brukbart lag som skal ha trener. Under Marit Breivik har Norge vunnet EM, VM og OL, og det ere om å gjøre å finne den riktige personen til å bygge videre, sier Finborud, som regner med at den nye treneren er klar innen utgangen av mai måned.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat