23. okt
JUBEL: Her jubler Storhamar-jentene for to poeng og seier over Oppsal, etter at avgjørelsen falt i siste sekund.
 
Finnsson: - Aldri føltes så godt å vinne før
Storhamar-treneren Alfred Örn Finnsson var en lykkelig mann etter seieren over Oppsal. Han har aldri følt like stor glede over seier tidligere. 

Publisert: 23.feb.2014 18:57
Oppdatert: 01.apr.2014 15:44

På det meste ledet gjestene med seks mål, mens selv etter en suveren Storhamar-åpning var det på langt nær sikkert at de gule og blå til slutt skulle trekke det lengste strået. 

For i den andre omgangen dabbet det etter hvert litt av, og Oppsal kom mer inn i kampen. Izabela Duda fant fram slegga og dundret inn mål, mens det fløt mindre for Storhamar-jentene. Etter et massivt press klarte Oppsal å spille seg til 30-30 med kun 30 sekunder igjen av kampen. 

Alfred Örn Finnsson og spillerne hans trodde nok at det heller ikke ved denne anledningen skulle bli seier. Så dukket Betina Riegelhuth opp og avgjorde kampen til 30-31 for Storhamar, omtrent i kampens siste sekund. Stemningen eksploderte på Storhamar-benken. 

- Forskjellen på tap og seier er så enormt stor for oss nå. Derfor er det en helt fantastisk følelse å vinne denne kampen. Aldri har det føltes så godt for meg å vinne en håndballkamp før, sier Alfred Örn Finnsson. De to forrige kampene til Storhamar har nemlig endt med tap mot henholdsvis Byåsen og Tertnes. 

- Alle jentene viste skikkelig innsats. Dette var en lagseier, sier islendingen. 

Martine Hovden var toneangivende for Storhamar med sine tolv mål i kampen. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke